google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Υποψήφιος με τη Νοτοπούλου ο διεμφυλικός Αναστάσιος Ζαρίφης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Κατερίνα Νοτοπούλου θα είναι ο διεμφυλικός Αναστάσιος Ζαρίφης.
Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook, τονίζοντας ότι στόχο έχει «να αναδείξει την ορατότητα για τους τρανς αλλά και γενικότερα για τους ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπους μέσα από τη συμμετοχή αλλά και τις διεκδικήσεις της κοινότητας».
Ο κ. Ζαρίφης είναι γνωστός για την ακτιβιστική του δράση αναφορικά με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και είναι γραμματέας Περιφέρειας του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών.
«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες εκλογές με την κυρία Κατερίνα Νοτοπούλου. Η υποψηφιότητά μου σκοπό έχει να αναδείξει την ορατότητα για τους τρανς αλλά και γενικότερα για τους ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπους μέσα από τη συμμετοχή αλλά και τις διεκδικήσεις της κοινότητας. Προχωράμε μαζί, για μια πόλη ισότητας που μας αξίζει!», έγραψε στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευε με μία φωτογραφία με την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.
Στην υποψηφιότητα του κ. Ζαρίφη αναφέρθηκε και η Κατερίνα Νοτοπούλου με ανάρτησή της στα social media, τονίζοντας ότι «Ο Τάσος μάχεται για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων αλλά και κάθε αδύναμου. [...] Αγωνιζόμαστε για μία πόλη ισότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.