google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Giant Little Ones (2018): όταν ερωτευθείς τον κολλητό σου τότε ξέρεις...

Δύο δημοφιλή αγόρια εφήβων, οι καλύτεροι φίλοι από την παιδική ηλικία, ανακαλύπτουν τη ζωή τους, τις οικογένειες και τις φίλες τους, αυξήθηκαν δραματικά μετά από ένα απροσδόκητο περιστατικό που συνέβη τη νύχτα ενός 17ου γενεθλίων.
Δυο κολλητοί έχουν την τέλεια εφηβική ζωή: είναι όμορφοι, με κατακτήσεις και οι πιο δημοφιλείς του σχολείου. Όλα όμως θα αλλάξουν το βράδυ που ο ένας από αυτούς γιορτάζει τα 17α γενέθλιά του: ένα ατύχημα ανατρέπει τα πάντα. Μια ιστορία ενηλικίωσης για την αγάπη χωρίς ταμπέλες και περιορισμούς, με τους Κάιλ Μακ Λάχλαν, Μαρία Μπέλο και νέους ταλαντούχους ηθοποιούς. 
Ο Κάιλ Μακ Λάχλαν, η Μαρία Μπέλο και νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί σε μια ταινία ενηλικίωσης που περνά με ιλιγγιώδεις ρυθμούς από την εφηβεία στον (τρομακτικό) κόσμο των μεγάλων. 
Η ταινία με ζωντανούς διαλόγους από τους ερμηνευτές αποτελεί μια νεανική περιπέτεια που δείχνει ότι η φιλία και η αγάπη μπορεί να εκτιμηθεί ως έρωτας καθώς το τέλος της ταινίας δικαιώνει την αξία της ομορφιάς μιας σχέσης. Το σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει να χαλάσει μια φιλία αν υπάρχει αγάπη έστω και διαφορετική από ότι συνήθως βλέπουμε στα πρότυπα που απομονώνουν αισθήματα και αξίες...
Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.