google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η Sue Bird αποκάλυψε την ομοφυλοφιλία της!


ΑΝ είσαι οπαδός του μπάσκετ και όχι απλά φίλαθλος, τότε σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου τη Sue Bird. Λογικά σε κάποιους Ολυμπιακούς Αγώνες, ίσως σε αγώνα του WNBA. Σίγουρα πάντως γνωρίζεις την 36χρονη αθλήτρια, που θεωρείται μία από τις κορυφαίες στην ιστορία της καλαθοσφαίρισης. Αυτό που δεν ήξερες, είναι πως η τέσσερις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης με την Εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι ομοφυλόφιλη και μάλιστα διατηρεί δεσμό από το περασμένο φθινόπωρο με μία από τις πλέον γνωστές ποδοσφαιρίστριες, τη Megan Rapinoe. 
Η 36χρονη μπασκετμπολίστρια και η 32χρονη ποδοσφαιρίστρια παραδέχθηκαν για πρώτη φορά δημόσια πως είναι σύντροφοι στη ζωή, όταν η Bird έγραψε έδωσε μια φανταστική συνέντευξη στο ESPN (την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ) που προκάλεσε σοκ σε αρκετό κόσμο. Σοκ, διότι η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι μία από τις πλέον "κλειστές" που μπορεί να συναντήσει κανείς. Κρατά έναν στενό κύκλο ανθρώπων γύρω της, δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για εξωαγωνιστικές συζητήσεις, όμως έφτασε σε ένα σημείο που ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για τη σύντροφό της. 
Όπως η Bird που αγωνίζεται στις Seattle Storm, έτσι και η Rapinoe παίζει στην ίδια πόλη για λογαριασμό των Seattle Reign FC. Είναι 32 ετών, 120 φορές διεθνής με την Εθνική των ΗΠΑ, αγωνίζεται στις θέσεις του κέντρου, μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ και έχει σκοράρει 31 φορές με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας της.
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.