ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο Ελληνοαμερικανός γκέι υπέρμαχος του Τραμπ ξαναχτυπά

Ψευδή στοιχεία φέρεται να έδωσε ο Ελληνοαμερικανός Μίλων Γιαννόπουλος σχετικά με τις πωλήσεις του βιβλίου του με τίτλο «Dangerous Memoir». Ο φανατικός υποστηριχτής του Ντόναλντ Τραμπ και πρώην εργαζόμενος της ακροδεξιάς ιστοσελίδας «Breitbart News» είχε πρόσφατα δηλώσει πως το «Dangerous Memoir» έχει πουλήσει 100.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ του Guardian, ο Γιαννόπουλος έχει πουλήσει μόλις 18.268 βιβλία στις ΗΠΑ και άλλα 152 στο Ηνωμένο Βασίλειο – σε αυτό τον αριθμό συμπεριλαμβάνονται και οι παραγγελίες.
Ελάχιστα είναι γνωστά για το περιεχόμενο του βιβλίου πέρα από το γεγονός πως έχει αυτοβιογραφικό χαρακτήρα και πως σε αυτό ο Γιαννόπουλος αποκαλεί τον Τραμπ «μπαμπάκα». Υπενθυμίζουμε πως ο δημοσιογράφος είχε πρόσφατα αναγκαστεί να παραιτηθεί από το «Breitbart News», μετά από μια δήλωσή του που ερμηνεύτηκε ως στήριξη στην παιδεραστία. Σύμφωνα με τον Γιαννόπουλο, ο όρος παιδεραστία δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται παρά μόνο για τα παιδιά κάτω των 13 ετών, «τα παιδιά που δεν έχουν φτάσει ακόμη στην εφηβεία». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος προκαλεί αναστάτωση με τις δηλώσεις του και σε αυτό συμβάλλουν οι ακραίες ιδέες του: αντιφεμινιστής, κατά του Ισλάμ, των παχύσαρκων και υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ. Την ίδια στιγμή, η εικόνα του δεν συμβαδίζει με τα πατριαρχικά ή και τα ακροδεξιά πρότυπα, είναι δεν κρύβει το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.