google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΤΟ XLSIOR FESTIVAL 2016 ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ...ΜΕΡΑ









ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ αυτό είναι το Pride Week του νησιού....
ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμος από όλο το κόσμο κυρίως όμως από Ελλάδα. Ευρώπη, ΗΠΑ, αλλά και χώρες φιλικές προς τους LGBTQ χόρεψαν και διασκέδασαν ενώνοντας τους ήχους της μουσικής με την πολυχρωμία των κινήσεων στο μεγάλο XLSIOR FESTIVAL που πραγματοποιήθηκε στην Μύκονο από 17-24 Αυγούστου.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο διεθνές gay φεστιβάλ μουσικής και διακοπών που διεξάγεται στο νησί των ανέμων για 7 ημέρες συναντώντας τους καλύτερους DJ αλλά και καυτές παρουσίες στην σκηνή μέσα από ένα άριστα σχεδιασμένο μουσικό event. Αρκετά μεγάλοι χορηγοί, αρκετά χάπενινγκ από συγκροτήματα αλλά και μοντέλα σε διαφορετικές τοποθεσίες και θεματικές ενότητες, ενώ υπολογίζεται φέτος ότι το επισκέφθηκαν περισσότεροι από 30.000 άτομα με μοναδικά πάρτυ κατά μήκος του νησιού.
Οι συνεργάτες του LGBT Greece ήταν εκεί και μας μετέφεραν στο μοναδικό κόσμο του μεγάλου μουσικού φεστιβάλ που κράτησε μέχρι το πρωί με το κέφι να παραμένει αστείρευτο και φυσικά να γεμίζουν από κόσμο....Φυσικά ζηλεύουμε και περιμένουμε την επόμενη χρονιά να είμαστε εκεί...μήπως γνωρίσουμε και το άλλο μας μισό βρε..
Julian Asimakopoulos
P.Pan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.