google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Πάστορας κήρυτε το μίσος για τους gay και οι πλημμύρες σάρωσαν το σπίτι του

Αμερικανός πάστορας που διαλαλούσε πως οι τυφώνες και οι φυσικές καταστροφές είναι μήνυμα του Θεού για τις άνομες πράξεις των ανθρώπων, είδε το σπίτι και την εκκλησία στην οποία λειτουργεί να σαρώνεται από το νερό Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει με βεβαιότητα τι υπάρχει μετά και πέρα από εδώ, στο λεγόμενο παραφυσικό, μεταφυσικό πεδίο. Η περίπτωση όμως του πάστορα από τη Λουιζιάνα που μετέφραζε τις φυσικές καταστροφές και τη δυστυχία των ανθρώπων σε θυμό και τιμωρία του Θεού για τις αμαρτίες τους.
Τώρα, οι καταστροφικές πλημμύρες σάρωσαν σπίτι και εκκλησία στην οποία ιερουργεί και είναι κάπως δύσκολο ακόμη και για τον πιο καλοπροαίρετο να μην κάνει τη σύγκριση. Ο Tony Perkins είναι συντηρητικός χριστιανός όπως λέει και φανατικός πολέμιος οποιασδήποτε ελευθερίας που αφορά στις σεξουαλικές προτιμήσεις, την έκτρωση και άλλα ζητήματα ταμπού για τους ακραίους θρησκευόμενους.
Ο πάστορας που λειτουργεί σε εκκλησία της Λουζιάνα, είναι παράλληλα και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικογενειακής Έρευνας, φαίνεται πως ασχολείται ενεργά με την πολιτική, ενώ παρέδωσε ομιλία και στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών τον περασμένο μήνα, όπου δόθηκε και επίσημα το χρίσμα στον Ντόναλντ Τραμπ. Μόλις ένα χρόνο πριν, το 2015, ο Tony Perkins συμφωνούσε με τον συνάδελφό του ιερέα, σχολίαζε την επέλαση του Τυφώνα Χοακίν, που σάρωνε τις Μπαχάμες σαν σημάδι της δυσφορίας του Θεού. Η ερμηνεία που έδινε μάλιστα ο ίδιος περιελάμβανε μεταξύ άλλων την θεϊκή τιμωρία για τις εκτρώσεις και τη νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλοφίλων. Την Τρίτη, ο Perkins που μένει στο Μπατόν Ρουζ ανέβασε στο facebook φωτογραφίες από την οικία του, πλημμυρισμένη, όπως και ολόκληρη η έκταση που ανήκει στην ιδιοκτησία του.
Οι ρητορίες του πάστορα τον έχουν κατατάξει στους ηγέτες ομάδων που διακηρύσσουν το μίσος, σύμφωνα με το Κέντρο φτώχειας, είχε υπερασπιστεί στο παρελθόν το "δικαίωμα" της Ουγκάντας να στοχοποιεί ομοφυλόφιλους. Σε άλλη του θεόπνευστη ομιλία ήταν αντίθετος με την κατάργηση του άγραφου νόμου "Don't Ask, Don't Tell" που ίσχυε στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και αφορούσε στις σεξουαλικές προτιμήσεις των στρατιωτών, οι οποίοι θα έπρεπε να κρατούν μυστικό το γεγονός πως είναι gay. Άλλωστε σύμφωνα με τον Perkins το έγκλημα της παιδοφιλίας είναι ένα "πρόβλημα που σχετίζεται με την ομοφυλοφιλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.