google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΟΙ 10+1 ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Εκτός από το αθλητικό πνεύμα, τα μετάλλια και τις επιδόσεις, οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι γνωστοί και για τους κρυφούς μαραθώνιους σεξ ανάμεσα στους αθλητές. Ρεκόρ δεν συμβαίνουν μόνο στα γήπεδα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αλλά και κάτω από τα... σεντόνια!

Τα μηχανήματα των προφυλακτικών στο Ρίο έχουν στερέψει και οι προπονητές παρακολουθούν με άγρυπνο βλέμμα τους υπερσεξουαλικούς αθλητές, που δεν χάνουν ευκαιρία να εξαφανίζονται από τα δωμάτιά τους προς αναζήτηση γρήγορου σεξ!

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Βραζιλίας σημείωσε το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς προμήθευσε τους αθλητές που θα μείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό με 450.000 δωρεάν προφυλακτικά, δηλαδή 45 ανά αθλητή. Από αυτά και για πρώτη φορά δόθηκαν 100.000 γυναικεία προφυλακτικά και 178.000 συσκευασίες λιπαντικού. Ο αριθμός προφυλακτικών είναι τριπλάσιος σε σύγκριση με εκείνον που δόθηκε πριν τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο.

Αποκορύφωμα, η φετινή αποβολή της 20χρονης αθλήτριας καταδύσεων, Ίνγκριντ Ντε Ολιβέιρα, που ζήτησε από την συγκάτοικό της να φύγει από το δωμάτιο, ώστε να περάσει μία νύχτα με τον κωπηλάτη Πέδρο Γκονσάλβες. 

Το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, το βασικό μέσο γνωριμιών των αθλητών είναι το Tinder... το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμεύει για επαφές σε χρόνο dt, με σκοπό το σεξ. 

Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς στο Σότσι το 2014, η σέξι ολυμπιονίκης στο σνόουμπορντ Jamie Anderson παραδέχτηκε ότι όλο το ολυμπιακό χωριό βρισκόταν online και έψαχνε για σεξουαλικό σύντροφο. Αν και διανεμήθηκαν 100.000 προφυλακτικά... δεν έφτασαν! Το 2012 στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, λίγα λεπτά αφότου έφτασαν οι αθλητές στην πόλη «έπεσε» το Grindr, (Application για να βρεις το gay ταίρι σου!).

Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Βανκούβερ το 2010 υπήρχαν φήμες ότι οι αθλητές έκαναν ομαδικά όργια σε μια πίσινα με θερμό νερό ακριβώς έξω από το ολυμπιακό χωριό. Για την ιστορία, στους Ολυμπιακούς του 1988 στη Σεούλ βρέθηκαν τόσα πολλά χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στις ταράτσες των ολυμπιακών εγκαταστάσεων που η Επιτροπή αναγκάστηκε να εκδόσει απαγόρευση του σεξ σε δημόσιους χώρους.

Ιδού 11 περιπτώσεις αθλητών που το όνομά τους συνδέθηκε με σεξουαλικά σκάνδαλα στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.