google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

H TAINIA TOY ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ: TO SHELTER ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ...

TO Shelter είναι μια από τις αγαπημένες μας ταινίες. Να φανταστείτε ότι κάναμε ένα χρόνο αν και το είχαμε διαθέσιμο να το δούμε, γιατί πιστέψαμε ότι αποτελεί το όνειρο καλοκαιρινής αγάπης. Τώρα που το καλοκαίρι τελειώνει περιμένουμε ακόμα όσοι είμαστε μόνοι μας, το άλλο μας μισό.
Το Shelter που λειτουργεί ως καταφύγιο μιας όμορφης ιστορίας μέσα από το πρίσμα της καθημερινότητας πλημμυρισμένη με θάλασσα, δράση και το..αγόρι μου.
Η ταινία οικειοποιεί την σύγχρονη πραγματικότητα αλλά και το πρωτογενές χάσμα των δύο ηρώων που είναι από δύο κόσμους. Των πλουσίων και της μεσαίας τάξης. Αλλά κυρίως προβάλλει με φυσικό τρόπο την αγάπη και αποτυπώνει απλά και πλασμένα γεμάτα από διαλόγους τα ανθρώπινα συναισθήματα. Aλλά κυρίως αποδίδει με άριστο τρόπο την μορφή της σύγχρονης Αμερικής και φυσικά της μεσαίας τάξης που επιβιώνει παρά τις δυσκολίες...
Το Shelter όπως κι μερικά άλλα φιλμ δείχνει ότι οι ομόφυλες σχέσεις είναι όπως όλες, το αντρικό ζευγάρι συμπεριφέρεται όπως όλοι και φυσικά έχουν μια ζωή όπως όλοι. Δεν είναι οι θηλυπρεπείς καρικατούρες που αποτύπωναν στην ελληνική υποτιθέμενη τηλεόραση, απομονώνοντας ένα χαρακτηριστικό χάνοντας την ολότητα. 
Το Shelter έχει αποσπάσει δικαιολογημένα διεθνή κινηματογραφικά βραβεία και κατά τη γνώμη μας είναι η ιστορία που όλοι μας θα θέλαμε να βιώσουμε μέσα στο καλοκαίρι. Τα συστατικά υπάρχουν. Θάλασσα, ήλιος, διάθεση, συναίσθημα...όσο για τα σάουντρακ της ταινίας έγιναν μεγάλες επιτυχίες και τα ακούμε όταν ταξιδεύουμε για τα όμορφα νησιά μας...
Με Ελληνικούς Υπότιτλους
ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.