google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο Ρώμας μιλά για τα gay icon και τα ταμπού στην Ελλάδα

Λίγο πριν την επιστροφή του στη μικρή οθόνη, ο Χάρης Ρώμας δίνει συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και σχολιάζει τη δυσκολία των επωνύμων στην Ελλάδα να αποκαλύψουν την σεξουαλική τους ταυτότητα. "Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει ακόμη πολλά ταμπού, ακόμη κι αν αυτά είναι κρυμμένα" αναφέρει στην ερώτηση "γιατί ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι το μοναδικό gay icon στην Ελλάδα;". 

"Ο καθένας, κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχει δικαίωμα να ζυγίζει στο μυαλό του αν το να κάνει outing θα του δημιουργήσει πρόβλημα στο οικογενειακό του περιβάλλον ή αν θα είναι τροχοπέδη στην επαγγελματική του σταδιοδρομία" συμπληρώνει ο δημιουργός του "Κωνσταντίνου και Ελένης". Όπως άλλωστε σημειώνει μπορεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος να το χειρίστηκε καλά, όμως άλλου δεν έχουν την ίδια δυνατότητα. "Δεν πρέπει να τους κατακρίνετε, αλλά να τους κατανοείτε".

Ο καθένας, κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχει δικαίωμα να ζυγίζει στο μυαλό του αν το να κάνει outing θα του δημιουργήσει πρόβλημα στο οικογενειακό του περιβάλλον ή αν θα είναι τροχοπέδη στην επαγγελματική του σταδιοδρομία

Πάντως σε ό, τι αφορά τον ίδιο, ο Χάρης Ρώμας επιμένει πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος να κάνει κάποια δήλωση. "Όσο αφορά εμένα, είμαι αυτό που βλέπεις, δεν χρειάζονται περαιτέρω περιττές δηλώσεις" σημειώνει και πιστεύει πως ένας καλλιτέχνης, ειδικά ένας ηθοποιός, "πρέπει να είναι σαν λευκό χαρτί" και να μην αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες για την προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητές του στον θεατή. "Ο δημιουργός - καλλιτέχνης τα μηνύματα που θέλει να περάσει είναι καλύτερα να τα περνάει μέσα από το έργο του".

Ο δημιουργός - καλλιτέχνης τα μηνύματα που θέλει να περάσει είναι καλύτερα να τα περνάει μέσα από το έργο του

Ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του σειρά από τη συχνότητα του Epsilon
Ο δημιουργός σειράς επιτυχημένων σειρών, από τους "Μεν και Δεν", στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" και το "Καφέ της Χαράς" έδωσε τα χέρια για μια νέα τηλεοπτική σειρά, από τη συχνότητα του Epsilon. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του καναλιού ανέφερε: "Το γέλιο επιστρέφει στην Ελληνική τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του EPSILON με την υπογραφή του μοναδικού Χάρη Ρώμα!
Ο ταλαντούχος ηθοποιός και δημιουργός Χάρης Ρώμας, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του μόνο με επιτυχίες, επανέρχεται δυναμικά στους δεκτές μας μέσα από την συχνότητα του EPSILON, προσφέροντας για μια ακόμη φορά στους λάτρεις του ποιοτικού χιούμορ ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου με την καινούργια του σειρά, που όχι μόνο θα σας καθηλώσει αλλά θα γυμνάσει και τους κοιλιακούς σας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.