google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

H ταινία The Looking εμβαθύνει στις ομόφυλες σχέσεις μιλώντας για τον Έρωτα

H εξαιρετική σειρά που αγαπήθηκε από την πόλη της Αγάπης, έρχεται με ολοκληρωμένη ταινία που μας άρεσε κυρίως για την ποιοτική της αξία. Η ταινία εμβαθύνει στις ανθρώπινες ομόφυλες σχέσεις και απαντά σε ερωτήματα κυρίως γιατί η προσπάθεια της συντορφικότητας αποτελεί την κληρονομιά της ανθρωπότητας.
Η ταινία με πολύ άριστο χάπι έντ μας προσανατολίζει στην διαχρονική αξία της φιλίας και των σχέσεων μέσα από την διατύπωση καίριων ερωτημάτων που απασχολούν την κοινότητα, αλλά κυρίως γιατί οι σχέσεις και η δέσμευση είναι αυτό που τελικά όλοι αναζητούμε.
H ταινία ουσιαστικά ολοκληρώνει την ιστορία των τριών στενών φίλων που ζουν στο Σαν Φρανσίσκο που εξερευνήσουν τις επιλογές τους για την ζωή τους, σε μια νέα γενιά των ομοφυλόφιλων ανδρών που αναζητούν ικανοποίηση στον έρωτα και τη ζωή.
Εξαιρετικός ο μεγάλος πρωταγωνιστής Τζόναθαν Γκρόφ τον οποίο έχουμε απολαύσει σε σειρές και ταινίες όπως στο Glee, κυρίως γιατί δείχνει να μην υποκρίνεται αλλά να εκφράζει την ζωή στην πραγματική διάσταση και φυσικά στηρίζει ενεργά την LGBTQ κοινότητα...
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΔΩ http://vidto.me/9en1aqbh0r58.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.