google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Beach Rats (2017): Ο ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ

Ο Φράνκι, ένας όμορφος νέος από το Μπρούκλιν που περιμένει να βρει τον αυτοπροσδιορισμό του, βιώνει φαινομενικά ένα άθλιο Καλοκαίρι. Ο πατέρας του πεθαίνει και η μητέρα του απλά περιμένει από αυτόν να βρει μια φιλενάδα. Για να δραπετεύσει από τη μιζέρια του σπιτιού του, ο νεαρός προκαλεί φασαρίες με τους φίλους του και φλερτάρει μέσω ίντερνετ με μεγαλύτερους άνδρες αναζητώντας συντροφιά. Μοιάζει να είναι μια διαχασμένη προσωπικότητα αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αναζητά την αγκαλιά και τον έρωτα εκεί που δεν ήθελαν οι άλλοι να βρίσκεται..
Και ενώ ξεκινάει να φλερτάρει και ανοιχτά με ομόφυλους σε παρακείμενη παραλία, ξεκινάει την ίδια στιγμή σχέση με μια νεαρή κοπέλα. Καθώς ο Φράνκι παλεύει να διευθετήσει τις αντίρροπες ορμές του, οι αποφάσεις του τον αφήνουν έκθετο με ανεπανόρθωτες συνέπειες..
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ: Η πρόσφατη ταινία μέσα από ρεαλιστική προσέγγιση φωτίζει την εικόνα του πρωταγωνιστή ο οποίος ζει με την οικογένειά του, αλλά χάνει τον πατέρα του από την επάρατη ασθένεια. Παρότι έχει..ήδη κορίτσι αναζητεί την ζεστασιά μέσα μεγαλύτερους άνδρες μέσα από ένα ταξίδι για την αποδοχή της σεξουαλικότητας. 
Οι φίλοι του δεν δείχνουν στην πορεία της πλοκής να διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο, αλλά περισσότερο εστιάζει στην εσωτερική του παρόρμηση του φλογερού νέου που θέλει να αγαπηθεί. Μέσα από την εξέλιξη της ταινίας ο θεατής συμπληρώνει το απλοικό πάζλ της πραγματικής φύσης του κεντρικού ήρωα που θέλει μια γενιά απελευθερωμένη από στερεότυπα και προκαταλήψεις..
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.