google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

To γνωστό παιχνίδι GTA 5 Pride λέει ότι η Αγάπη εξολοθρεύει το μίσος

TO γνωστό παιχνίδι Grand Theft Auto 5 φιλοξενεί μια εικονική υπερηφάνεια πορεία προς τιμήν των θυμάτων των πρόσφατων πυροβολισμών στο Ορλάντο. Η επίθεση στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Pulse στη Φλόριντα είχε ως αποτέλεσμα 49 άτομα που σκοτώθηκαν από τον τρομοκράτη Omar Mateen. Οι φίλοι του GTA έχουν κάνει μια ελεύθερη τροποποίηση η οποία διαθέτει μια παρέλαση που πραγματοποιείται στην φανταστική πόλη του παιχνιδιού του Los Santos. Το add-on είναι ήδη κυκλοφορήσει  από την Stockholm Pride στη Σουηδία.
Ο διοργανωτής αυτού του γεγονότος, Christian Valtersson, δήλωσε: «Το μήνυμα της αγάπης και της ισότητας είναι πάντα απαραίτητο». Ήταν η πιο θανατηφόρα μαζική επίθεση στην πρόσφατη ιστορία των ΗΠΑ όπου 53 άτομα τραυματίστηκαν.
Los Santos Pride Μερικοί παίκτες έχουν εγείρει ανησυχίες ότι - λόγω της βίαιης φύσης του παιχνιδιού - την εικονική παρέλαση και το σκεπτικό θα μπορούσε να αμαυρωθεί. Ωστόσο, ο κ Valtersson εξήγησε ότι οι προγραμματιστές έχουν σχεδιάσει την τροποποίηση έτσι ώστε να μην μπορεί να σκοτώσει ανθρώπους που συμμετέχουν στην εικονική παρέλαση. «Έχουμε κάνει την παρέλαση άφθαρτη", εξήγησε.
 "Για να μην πολυλογούμε, αυτό μάλλον θα δείξει ότι η αγάπη θα θριαμβεύσει πάντα πάνω από το μίσος. «Ήταν υπέροχο να συνεργαστεί με  δημιουργικους και ταλαντούχους ανθρώπους που έκαναν αυτή την ιδέα σε πραγματικότητα." Το τρέιλερ για το Los Santos Pride, το οποίο είναι διαθέσιμο για την PC έκδοση του παιχνιδιού, έχει εκφράσει από το Radio 1 DJ Pete Tong, με μουσική από Alesso.
Los Santos Pride

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.