google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Beautiful Something (2015) με εκπληκτικές ερμηνειίες

ΜΙΑ ταινία με προσεκτική ματιά στις σχέσεις ομοφύλων με διαφορετικό τρόπο από την οπτική ματιά της σύγχρονης κουλτούρας.
Το Beautifull Something ajiopoie;i μια φρέσκια και συναισθηματική ματιά στις σχέσεις μεταξύ νέων και ηλικιωμένων, έγχρωμων και λευκών, το σεξ και την αγάπη, την επιθυμία και την τέχνη. Χαριτωμένο και ανάλαφρο η ταινία μας αφορά τον 22 συγγραφέας Brian που δεν μπορεί να στεριώσει μια σταθερή σχέση με κάθε άντρα που συναντά, αλλά δεν καταλαβαίνει το γιατί. Ο εκπληκτικά πανέμορφος Jim δεν φοβάται να σπάσει καρδιές, εκτός όταν πρόκειται για τον 40χρονο σύντροφό του και παγκοσμίου φήμης γλύπτη μέταλλο Drew, ο οποίος δεν φαίνεται να κοιτάζει το παρελθόν με το τελευταίο αριστούργημα του.
Τέλος υπάρχει ο Bob, ένας επιτυχημένος ταλαντούχος  από το Λος Άντζελες στα μέσα της δεκαετίας του εξήντα του, ο οποίος διατηρεί μια διπλή ζωή παρότι είναι ένας χαζο μπαμπάς . Ενώ οι τέσσερις ήρωες βρίσκονται τους δρόμους αναζητώντας την τέλεια σύνδεση με ένα σύντροφο, μέσα από την ζωή τους ξεδιπλώνεται η απλότητα της κάθε ιστορίας.
ME ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Η ταινία και μην απορείτε για αυτό έχει τόσο στο κάστ Ελληνικής καταγωγής ηθοποιούς που κάνουν μια άψογη ερμηνεία. Πολλές φορές μας έχει εντυπωσιάσει ότι σε γνωστές διεθνείς σειρές και ταινίες βρίσκουμε πάντα ηθοποιούς ή συντελεστές με Ελληνικό αίμα. Τυχαίο;
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ HereOR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.