google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Οι gay είναι πιο χαρούμενοι σε ανοιχτές σχέσεις-ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!

Πιο συγκεκριμένα, το θέμα της πρόσφατης μελέτης αφορά πως οι gay άνδρες περνούν μέσα σε μία σχέση. Ο Christopher Stults, ο οποίος είναι ένας εκ των επιστημόνων που πραγματοποίησαν την έρευνα ανέφερε στην εφημερίδα «Guardian» : 
«Η εντύπωση μου μέχρι στιγμής, είναι ότι δεν μοιάζουν λιγότερο ικανοποιημένοι, ακόμα και η επικοινωνία τους είναι καλύτερη σε σχέση με τα μονογαμικά ζευγάρια γιατί πρέπει να διαπραγματευτούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες».
Έτσι, πιστεύει πως ίσως τα πολυγαμικά ζευγάρια είναι πιο ευτυχισμένα από τα μονογαμικά. Αξίζει να προσθεθεί ότι η μελέτη υποστηρίζει πως το 40% των gay άνδρων έχει δοκιμάσει κατα τη διάρκεια της ζωής του μια κάποια μορφή πολυγαμικής σχέσης. Στη μελέτη πήραν μέρος πολλά ομοφυλόφιλα ζευγάρια, μεταξύ των οποίων, ένα από αυτά μίλησε στην εφημερίδα. «Έτσι έχουμε την ευκαιρία να ικανοποιούμε την επιθυμία μας να κάνουμε σεξ με άλλα άτομα. Αποφεύγουμε την απιστία και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στις μονογαμικές σχέσεις όταν δεν μπορείς να κάνεις πραγματικότητα τις σεξουαλικές σου επιθυμίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.