google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

LGBT-friendly ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ TO KICKSTARTER

Στο γνωστό site Kickstarter ξεκίνησε απο ομογενεις καμπάνια η οργάνωση Οικογένειες Ουράνιο τόξο για την συγκέντρωση ποσού που αφορά την έκδοση βιβλίου για τις LGBT οικογένειες με εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα αγγλικά:
Oι Οικογένειες ουράνιο τοξο είναι ένας οργανισμός που ασχολείται με την ισότητα των οικογενειών ανεξάρτητα από το φύλο τους.. Αγωνίζονται ενάντια στις διακρίσεις της στάσης της Ελληνικής Πολιτείας και Εκκλησίας και είχαν επιτυχημένες καμπάνιες ενάντια στην ομοφοβία, την τρανσφοβία και της ξενοφοβίας στην Ελλάδα. 
Έχει δημιουργηθεί ένα υπέροχο εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά στα ελληνικά, που αποτελεί ένα εκπαιδευτικό βήμα στην Ελληνική κοινωνία που οφείλει να γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλοί τύποι των οικογενειών και ότι όλοι αγαπούν και φροντίζουν αυτές τις οικογένειες είναι θαυμάσιες και ευπρόσδεκτοι στην ελληνική κοινωνία. Ο Οργανισμός αναζητεί ορισμένα μικρά κονδύλια για να τρέξει την δεύτερη έκδοση του εκπαιδευτικού βιβλίου . Οι Rainbow οικογένειες είναι η οργάνωση που βοήθησε να εφαρμοστεί το Σύμφωνο Συμβίωσης ατόμων του ιδίου φύλου στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2015. Οτιδήποτε κάνουμε για να τους βοηθήσουμε, εγγυάται μια καλύτερη Ελλάδα. Ευχαριστώ".
To project βρίσκεται σε αυτο το σύνδεσμο https://www.kickstarter.com/projects/143459699/lgbt-friendly-childrens-book-in-greek.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.