google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

GLEE: ΟΤΑΝ Η ΤΕΧΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΔΥΟ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ!


ΕΧΟΥΜΕ αναφέρει ότι πολλές φορές η ζωή αντιγράφει την τέχνη, αλλά συμβαίνει και το αντίστροφο. Μερικά παραδείγματα στο χώρο του κινηματογράφου ή σειρών βρίσκουμε πάντα. Το ίδιο φαίνεται να συνέβη στην αγαπημένη μας σειρά GLEE, που έκανε πάταγο σε Αμερική και Ευρώπη μέσα από το δίκτυο FOX.
Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ CORY MONTEITH
O διάσημος Cory Monteith Allan Michael (11 Μαΐου 1982 - 13 του Ιουλίου του 2013) ήταν ο κορυφαίος  Καναδός ηθοποιός και μουσικός, γνωστός για το ρόλο του ως Finn Hudson στο Fox και την εξαιρετική τηλεοπτική σειρά Glee. Ως ηθοποιός ο Cory Monteith είχε μικρούς ρόλους στην τηλεοπτική σειρά όπως και σε άλλες σειρές αλλά αφετηρία γι 'αυτόν αποτέλεσε η εκπληκτική οτυ φωνή τονίζοντας σε πολλές δηλώσεις του ότι το τραγούδι «δεν μπορεί να αγωνιστεί αυτό το συναίσθημα». Αυτό το δώρο βοήθησε να γίνει το πιο σημαντικό ρόλο της καριέρας του ερμηνεύοντας τον χαρακτήρα του Finn Hudson στο Glee που συγκίνησε εκατομμύρια θεατές. Μετά την επιτυχία του στο Glee, είχε μια μεγάλη κινηματογραφική δουλειά όπου ο Monteith αποτέλεσε βασικό κάστ στην ταινία Μόντε Κάρλο και πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία Sisters & Brothers.
O Monteith στη πραγματικότητα είχε μια ταραγμένη εφηβεία που αφορούν κατάχρηση ουσιών από την ηλικία των 12, εγκατέλειψε το σχολείο σε ηλικία 16 ετών, αλλά μετά από παρέμβαση από την οικογένεια και τους φίλους του εισήλθε σε ειδική μονάδα για απεξάρτηση από τα ναρκωτικά στην ηλικία των 19 ετών. Σε μια συνέντευξη του 2011 σε μεγάλο περιοδικό, συζήτησε με την δημοσιογράφο την ιστορία του με την κατάχρηση ουσιών ως έφηβος αναλαμβάνοντας τα λάθη του, ενώ το Μάρτιο του 2013, ζήτησε εκ νέου τη θεραπεία για εθισμό. Στις 13 Ιουλίου του 2013, πέθανε από τοξικό συνδυασμό ηρωίνης με το αλκοόλ σε  δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βανκούβερ του Καναδά. Στην σειρά GLEE ο Φίν ως ηθοποιός ταίριαξε στο ρόλο του. Αυτό διότι μετά την αποφοίτησή του δεν κατάφερε να μείνει στο στρατό, διέλυσε την σχέση του με την Ρέιτσελ και σε ορισμένα επεισόδια μίλησε για την αγωνία του να μην έχει κατεύθυνση στη ζωή του ενώ υπάρχει μια σκηνή που δείχνει την εσωτερική του εικόνα που ξεθώριαζε από τις ουσίες. Ωστόσο ως ηθοποιός εκτέθηκε στο κοινό και έδειξε ότι η εφηβεία είναι η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε. Τα τραγούδια που ερμήνευσε ήταν αντικατροπτισμός του εαυτού του και για τον λόγο αυτό οι ηθοποιοί στη σειρά όταν στον κύκλο 45 επεισόδιο 3 κάνουν αφιέρωμα δακρύζουν πραγματικά και μιλούν για την μορφή του με το δικό τους τρόπο...
Ο ΠΑΚΕΡΜΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ
Ο Μάρκ Σάλινγκ, ως Πάκερμαν, στην σειρά ήταν πολύ γυναικάς, κακό παιδί με αταξίες, αντισυμβατικός αλλά και αρκετά ασυγκράτητος αλλά άλλαξε μόλις εντάχθηκε στη χορωδία και λίγο μετά όταν αποφοίτησε. Εμφανίζεται στον 5ο κύκλο της σειράς λίγο πριν συλληφθεί προς το τέλος του 2015. Ο χαρακτήρας στη σειρά αποδεικνύει ότι το αμερικάνικο όνειρο δεν ταιριάζει σε όλους και σε όσους το απαρνούνται....Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη πριν λίγες ημέρες...και δείχνει πολλά....
Με την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη τις γιορτές στο Λος Άντζελες ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Glee, Μαρκ Σάλινγκ. Σύμφωνα με αξιωματικό της... αστυνομίας του Λος Άντζελες, ο 33χρονος ηθοποιός, τραγουδιστής και συνθέτης, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το ρόλο του Νόα «Πακ» Πάκερμαν στη δημοφιλή σειρά, συνελήφθη στη συνοικία Σάνλαντ. Ο Σάλινγκ κρατείται σε φυλακή στο κέντρο του Λος Άντζελες.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ 4ο ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
Season 4
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

Season 5
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Season 6
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 (τελευταίο επεισόδιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.