google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Between Something & Nothing: ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑ


Με το εντυπωσιακό φίλμ "Ανάμεσα σε κάτι και τίποτα," ο Todd Verow του 2008 επανέρχεται και πάλι το δικό του παρελθόν, με ένα σενάριο που αποτυπώνει μια δύσκολη εποχή για δύο φίλους που συνηθίζουν να σπουδάζουν αλλά και να κερδίζουν την μάχη της επιβίωσης στους δρόμους.
Η εξιστόρηση της ζωής ενός πρωτοετή μαθητή της Σχολής Καλών τεχνών του οποίου η σχέση με ένα μυστηριώδη Hustler τον οδηγεί να εργαστεί ο ίδιος δρόμους για λόγους που αποσαφηνίζονται μέσα από το κοινωνικό μοντέλο της εποχής. Ο κεντρικός φιλόξενος ήρωας του φίλμ, ο Joe φτάνει στο περίφημο Rhode Island School of Design και αμέσως γίνεται φίλος με την ομοιδεάτη του, Jennifer. Μαζί αντιμετωπίζουν μια φαινομενικά ατελείωτη και αλλόκοτα περίπλοκη φοιτητική ζωή που  αγγίζει τα όρια της παρεξηγημένης τέχνης, ενώ καταγράφει το μοτίβο ζωής των νέων που βιώνουν στο όριο την ίδια τους την ζωή.
Μόνος, ο φαινομενικά αθώος Joe τελικά ερωτεύεται τον Hustler Ramon, βρίσκοντας την απελευθέρωση και την έμπνευση που χρειαζόταν για το δημιουργικό έργο του, ενώ την ίδια στιγμή εξερευνά τη σκοτεινή πλευρά του. Φαίνεται ότι τίποτα καλύτερο δεν αλλάζει την ζωή τους όταν εργάζονται στους δρόμους για τα χρήματα, αλλά το αποκορύφωμα έρχεται όταν ο Joe χάνει τον καλύτερο εαυτό του μέσα από τον φίλο του.....
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ: http://vidto.me/zeoizx4wwaad.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.