google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ΕΛΕΝ ΠΕΙΤΖ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΚΑΡ

Τα βέλη της στρέφει προς το Χόλιγουντ η Έλεν Πέιτζ που μιλά για δυο μέτρα και δυο σταθμά σχολιάζοντας τον τρόπο αντιμετώπισης των ομοφυλοφίλων από την κινηματογραφική βιομηχανία. Υποστηρίζει πως θα έπρεπε η ίδια να έχει τη δυνατότητα να υποδυθεί οποιονδήποτε ρόλο ανεξαρτήτως σεξουαλικής ταυτότητας και παρά το γεγονός ότι πρόσφατα αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη. Η ηθοποιός, γνωστή από τις ταινίες Juno και Hard Candy, σημείωσε πως ρωτήθηκε εάν φοβάται μήπως η ενσάρκωση γκέι χαρακτήρων τα τελευταία χρόνια στιγματίσουν την καριέρα της. Παραδέχτηκε όμως ότι το Χόλιγουντ έχει κάνει βήματα προόδου όσον αφορά στη μείωση ρατσιστικών προσεγγίσεων.
 «Ο Ζάκαρι Κουίντο πρωταγωνιστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα μπλοκμπάστερ. Εγώ προσωπικά θα ασχοληθώ με τέσσερα εγχειρήματα τα οποία σχετίζονται με την ομοφυλοφιλία. Με ρωτούν εάν με απασχολεί η εντύπωση που θα προκαλέσει η ερμηνεία τέτοιων ρόλων, κανείς όμως δεν μιλά για τους επτά ετερόφυλους χαρακτήρες που έχω υποδυθεί στη σειρά χωρίς να γίνεται λόγος για μονοτονία», σημείωσε η 28χρονη καναδή ηθοποιός στο περιοδικό Elle. 
Συνέδεσε ακόμη την απόφασή της να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλη με την ταινία Freeheld (2015) που μιλά για το θέμα της ομοφυλοφιλίας. «Ήμουν κομμάτι της ταινίας. Σκέφτομαι πόσο μοιάζει η δική μου ταινία με τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας. Αισθάνθηκα ακατάλληλη να παίξω το ρόλο, ήμουν τόσο κοντά σε αυτόν», δήλωσε. Συμπρωταγωνίστρια της Πέιτζ στην ταινία η Τζούλιαν Μουρ. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ομοφυλόφιλη ντετέκτιβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.