google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΑΠΑΙΧΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ QUEER AS FOLK ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ..ΕΛΛΑΔΑ!




Στο queer asfolk s01 e04 η Ντεμπυ πηγαινοντας σπιτι το νεαρο τζαστιν μιλα με τη μητερα του, την Τζενιφερ. Συμβουλη μανας προς μανα γι τπυς γιους τους που ειναι gay. "Εγω το ανακαλυψα και πηρα τον πονο του, οποτε τον εβγαλα απο τη δυσκολη θεση" λεει η Ντεμπι στη Τζενιφερ. κσι συνεχιζει:"Οποτε μην τον ρωτας Εισαι; Γιατι ποτε δεν ειναι ερωτηση...Πες απλα,ξερω...". το επεισοδιο με ελληνικους υποτιτλους που βλεπουμε τωρα..
Στη σειρά πάντως έχει σημαντικές διαφορές από την αρχική μεταφορά της στην Μ. Βρετανία καθώς γυρίστηκε στην Πενσυλβάνια. Το σημαντικό είναι ότι ο Τέντ δεν πεθαίνει στη ταινία αλλά γυρίζει στη ζωή με άλλο αέρα....το 4ο επεισόδιο όμως έχει συγκλονιστικές ατάκες και κάπου αναφέρει το Γνώθι σεαυτόν των αρχαίων Ελλήνων. Πάντως ο γοής της σειράς παρότι δείχνει να είναι αμορλαιστής έχει ένα κώδικα ηθικής σε σημαντικά θέματα που αποκαλύπτονται και στο επόμενο επεισόδιο. Μακάρι να την έβλεπαν γονείς και τα παιδιά τους να τα καταλάβουν...
Στο queer as folk s01 e08 ο Μπραιαν ξεμπροστιαζει τον πατερα του Τζαστιν γιστι δεν τον θελουν σπιτι οπως πραγματικα ειναι...αυτο δεν ειναι αγαπη του λεει....ισως αν οι γονεις αποδεχτουν τα παιδια οπως ειναι πραγματικα υπαρχει ελπιδα...ολο το επεισοδιο με ελληνικους υποτιτλους 
εδω..

Και φυσικα στο επεισοδιο 09 που ειναι awesome εκτος απο το πατερα του Μπραιν βλεπουμε νεα αναφορα στην Ελλαδα, οπως και το cyberchat σε μια ωραια εκδοχη...ας το δειτε με παρεα παντως με ελληνικους υποτιτλους εδω και γραψτε τη γνωμη σας για το queer as folk.
Συντομα θα σας δωσω ολα τα link για τα seasonσ του queer as folk στην αμερικανικη και καλυτερη τηλεοπτικη μεταφορα της σειρας....οι ατακες κι ο ερωτιδμος στο επ.12 θα σας αρεσει, παρον η μπλουζα του Τζαστιν τα λεει ολα.....τελικα ποιος απο τους χαρακτηρες σας αρεσει?
Οι ταινιες του LGBT κινηματογραφου εμπνευστηκαν μαλλον στοιχεια απο το queet as folk καθως στο επ.14 ο τζαστιν δημιουργει το gay strsight alliance που θυμιζει την ταινια Geography club με το συγγραφεα του βιβλιου να εχω επικοινωνησει πολλες φορες. Στο επ. ο τζαστιν ξεμπροστιαζει συμμαθητη του που πηγε βολταμε φιλους του στη περιοχη...των gay club.....Αυτό κάτι μου θυμίζει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.