google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

H ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αποτυπώνοντας την έρευνα οτι διετίας και του 2014 για την αποδοχή της κοινωνίας σχετικά με την ομόφυλα συμβίωση με νομική ισχύ βγαίνουν κι αλλα συμπεράσματα τόσο για το coming out όσο και την αλλαγη στάσης στη χώρα μας απέναντι στην Κοινοτητα. Η συγκεκριμένη έρευνα αποτυπώνει ενα μέρος της εικόνας ιδίως αν σκεφτούμε το ποσοστό στο διπλα πίνακα που ειναι μεν μικρο αλλα ορατό για την παιδεία με 1% να πιστεύει οτι LGBT άτομα δεν πρεπει να ασχολούνται με την εκπαίδευση. Η μεγάλη αλήθεια ειναι οτι δεν υπαρχει ακόμα Παιδεία στη χώρα μας με αποτέλεσμα η κοινωνία να μην εξελιχθεί και να ζούμε μνημονιακές εποχές αυτοκαταστροφής. Σε οτι αφορά τους LGBTQ το εχω ξαναπεί. Ειναι το "θεμα" που ολοι έκρυβαν κατω απο το χαλάκι της αδιαφορίας οπως παραδέχτηκαν οτι έκρυβαν κι αλλα πράγματα. Έκανα οτι δεν υπηρχε, οτι δεν ηταν καν κοινότητα, οτι δεν τους αφορούσε γιστι ζούσαν μια ουτοπική πραγματικότητα προσωρινής ευδαιμονίας. Δεν ειμαστε ακόμα Ευρωπαϊκό κράτος και τωρα με τη κρίση προσπαθήσαμε να αλλάξουμε. Όσο ομως ο λαός άγεται και φέρεται απο ανίκανους πολιτικούς του παρελθόντος θα βιώνουμε τα πάντα. Κι οπως είπε ο Αριστοτελης : Στην πολιτική το χειρότερο πράγμα ειναι να σε κυβερνουν κατώτεροι σου.....
Τωρα βλέπουμε το καθεστώς αυτών που έτρωγαν τις σάρκες του λαού με δυο κόμματα να εναλλάσσονται στην εξουσία να θέλουν να φέρουν νέο διχασμό. Μην μασάτε. Ο άνθρωπος δεν ειναι ρομπότ να μπει σε ενα κουτι. Γιατι... Γιατι πιστεύω οτι θα δικαιωθώ μια μέρα. Οτι τελικα η επόμενη Ειρηνική Επανάσταση δεν θα έρθει απο τους ταγμένους ή τους λομπίστες. Θα έρθει απο την LGBTQ κοινότητα που ήδη ανατρέπει δεδομενα. Θα έρθει απο αυτούς που αισθάνονται το κόσμο για να γινει καλύτερος, με αξια στη προσωπικότητα του αυτοπροσδιορισμού, με αισθήματα, με πάθος για ζωή. Γιατι στο τελος ξέρουμε οτι αυτή η Κοινοτητα ειναι ανθρωποκεντρική. Αναδεικνύει και εστιάζει στον άνθρωπο και το κόσμο γύρω του, τελειοποιεί την ανάγκη να προσεγγίσουμε τη πραγματική ταυτότητα της προσωπικότητας του ατόμου που οδηγεί στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 
Ελευθερία δεν ειναι να γίνουμε και εικόνα των άλλων. Γιατι στο τελος καταληγουμε οτι ολοι ειναι διαφορετικοί, αλλα ίσοι. Αν δεν το πιστεύετε δειτε τα ιστορικά παραδείγματα. Οι μεγάλοι οραματιστές ή αυτοί που πρόσφεραν στην ανθρωπότητα ηταν απο την Κοινοτητα. Ηταν αυτό που γεννήθηκαν. Ηταν το γονίδιο να ειναι διαφορετικοί αλλα να εκτιμούν την αξια του κόσμου. Και το κατάφεραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.