google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: IT IS JUST ME?



Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: IT IS JUST ME?
ΠΑΡΆ τον μικρό οικονομικό προυπολογισμό της ταινίας η οποία απέσπασε τουλάχιστον 3 βραβεία πριν από 4 χρόνια περίπου κατάφερε να συνδυάσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο με έξυπνες αλλά αυθόρμητες ατάκες για την ιστορία δύο νέων που αναδεικνύει το πρόσωπο των profile στα social networking. Ο Μπλέιν ένας γκει δημοσιογράφος σε έντυπο που υπάρχει-μάλιστα προβάλλεται και μεγάλη διαφήμιση στους δρόμους του Λ.Α. από τοgay.com- αποτελεί ένα old fashioned ρομαντικό πολύχρωμο άνθρωπο που ψάχνει την πραγματική αγάπη. Βρίσκει τον Ζάντερ μέσα από το υποτιθέμενο προφίλ του συγκατοίκου του που είναι go go boy και συνδέοντα πνευματικά. Αλλά ο Μπλέιν όντως ανασφαλής προτρέπει τον συγκάτοικό του να υποδυθεί τον ίδιο για να δει αν το άλλο του μισό ενδιαφέρεται πράγματι για το άτομο και όχι για την εμφάνιση.
Η ιστορία έχει ομαλή πλοκή με έξυπνη στάση αποδοχής για την κοινωνικοποίηση των gay, ενώ στέκεται στο καυτό θέμα των προφίλ στα social που αποτελεί ένα θέμα προς συζήτηση. Η κατ ιδίαν γνωριμία αποσαφηνίζεται στο φίλμ ότι μετράει πέρα από την πρώτη εντύπωση, είτε είναι αρνητική, είτε θετική. Η ταινία προτρέπει την προσωπική επαφή με την πραγματικότητα και παρότι στην εποχή μας δεν υπάρχει τελειότητα ανακαλύπτουμε τα σημεία επαφής και τα κοινά γνωρίσματα που μπορούν να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον.
Τέλος ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για τα γνωστά δίκτυα HBO,Showtime που αποτελούν εκφραστή της LGBT κοινότητας στις ΗΠΑ μαζί με άλλα μικρότερα....μακάρι κι εδώ να είχαμε κάτι ανάλογο....
ΟΛΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΏ http://vidto.me/rp00iltagth7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.