google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

“O Θεός στέλνει φυσικές καταστροφές για να τιμωρήσει τους gay”

Καλά γελάσαμε με τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο και τις κωμικοτραγική διασπορά θρησκοληπτικών γνώσεων βιολογίας που οδηγούν στην ομοφυλοφιλία.
Δεν είναι όμως μόνο οι ορθόδοξοι γέροντες που ζουν στον μεσαίωνα. Να, ας πάρουμε για παράδειγμα τον Tony Perkins. Ο τύπος αυτός είναι πάστορας στο Αμέρικα και είναι και πρόεδρος του Οικογενειακού Ερευνητικού Συμβουλίου , μία αντιομοφυλοφιλική οργάνωση όπως ο ίδιος έχει πει. Αυτό που ξεχωρίζει στα κηρύγματα του είναι ότι ο Θεός στέλνει φυσικές καταστροφές για να τιμωρήσει τους γκέι.
Τώρα, είτε ο ίδιος είναι “κρυφή”, είτε ο Θεός έχει τρομερό μαύρο χιούμορ δεν έχει πολύ σημασία. Το σίγουρο είναι ότι το σπίτι του πάστορα έγινε waterland χωρίς νεροτσουλήθρες μετά από μία φυσική καταστροφή.


Και πώς δικαιολόγησε ο ίδιος την καταστροφή;
“Ήταν μία απίστευτη, εμψυχωτική, πνευματική άσκηση για να με πάει στο επόμενο επίπεδο της πορείας με ένα παντοδύναμο και ελεήμονα Θεό που κάνει τα πάντα σωστά¨.
Πώς ο άλλος ομοφοβικός Άνθιμος θεσσαλονίκης όταν τον ρωτούσαν τους gay παπάδες απαντούσε “άλλο αυτοί…”; Ε, ένα τέτοιο πράγμα.
Θεέ, στείλτους κι άλλες τέτοιες πνευματικές ασκήσεις. Τις ζητάνε μόνοι τους!
euronews, reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.