google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Παππούς έστειλε το πιο υπέροχο γράμμα στην κόρη του, όταν εκείνη απέρριψε τον gay γιο της

Το γράμμα ενός παππού στην κόρη του, αφού εκείνη δεν αποδέχθηκε τον gay γιο της έχει γίνει viral και μόλις το διαβάσεις, θα καταλάβεις αμέσως τον λόγο!
Σε μια περίοδο που πολλές ειδήσεις που διαβάζουμε μας κάνουν να χάνουμε την πίστη μας στην ανθρωπότητα, ένας παππούς έγραψε την πιο συγκινητική επιστολή στην κόρη του.
Παίρνοντας τη θαρραλέα απόφαση να μιλήσει ανοιχτά στη μητέρα του, ο Chad της αποκάλυψε ότι είναι gay, αλλά δεν εξέλαβε την αντίδραση που θα περίμενε από μια μητέρα.
Εκείνη τον απέρριψε σκληρά, ενώ τον αποκάλεσε «βδέλυγμα» και του είπε πως αυτό που κάνει είναι «ενάντια στη φύση».
Έπειτα απ’ αυτή την αντίδραση, ο πατέρας της γυναίκας και παππούς του Chad αποφάσισε να στείλει στην κόρη του ένα γράμμα με τις σκέψεις του.
Με απόλυτη ειλικρίνεια, ο πατέρας μίλησε στην κόρη του για όσα ακριβώς σκέφτεται, χωρίς να τα ωραιοποιήσει, μην διστάζοντας να της γράψει πως νιώθει απογοητευμένος από εκείνη ως κόρη του.

Παρακάτω ολόκληρο το γράμμα ενός παππού στην κόρη του που θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά στην ανθρωπότητα:

«Αγαπητή Christine, είμαι απογοητευμένος από εσένα ως κόρη.
Έχεις δίκιο ότι έχουμε μια ντροπή στην οικογένεια, αλλά κάνεις λάθος για το ποιος είναι.
Το να διώξεις τον Chad απ’ το σπίτι επειδή απλά σου είπε ότι είναι ομοφυλόφιλοςείναι πραγματικά «βδέλυγμα». Ένας γονιός που απορρίπτει το παιδί του είναι «ενάντια στη φύση».
Το μόνο έξυπνο πράγμα που άκουσα να του λες ανάμεσα σε όλα αυτά ήταν ότι «δεν ανέθρεψες τον γιο σου για να γίνει gay». Φυσικά και δεν το έκανες. Γεννήθηκε με αυτόν τον τρόπο και δεν το επέλεξε περισσότερο από ό, τι επέλεξε να είναι αριστερόχειρας. Εσύ, ωστόσο, έχεις κάνει την επιλογή να είσαι στενόμυαλη κι οπισθοδρομική.
Αφού έχουμε, λοιπόν, αναλάβει τη δουλειά ν’ αποκηρύσσουμε τα παιδιά μας, θα σου πω αντίο. Τώρα έχω έναν υπέροχο εγγονό να μεγαλώσω και δεν έχω χρόνο για μια άκαρδη κόρη.
Εάν βρεις την καρδιά σου, τηλεφώνησέ μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.