google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Χυδαία, ομοφοβικά αυτοκόλλητα μοιράζει εφημερίδα στην Πολωνία - «Περιοχή απαλλαγμένη από LGBT»

Η πολωνική συντηρητική εφημερίδα Gazeta Polska ανακοίνωσε ότι θα διανείμει αυτοκόλλητα με το ομοφοβικό σύνθημα «περιοχή απαλλαγμένη από LGBT» στο επόμενο τεύχος της. Τα αυτοκόλλητα δείχνουν ένα μαύρο «Χ» πάνω σε μια σημαία ουράνιου τόξου. Η εβδομαδιαία έκδοση υποστηρίζει ανοιχτά το συντηρητικό κυβερνών PiS. Η κίνηση επικρίθηκε από την αμερικανίδα πρέσβειρα στην Πολωνία, ο οποίος δήλωσε ότι τα αυτοκόλλητα προωθούν το μίσος. Ο εκδότης της εφημερίδας δήλωσε ότι οι απόψεις του και οι απόψεις της πρέσβειρας πρέπει να γίνονται σεβαστές. Τα αυτοκόλλητα θα συμπεριληφθούν στην έκδοση της επόμενης εβδομάδας. «Είμαι απογοητευμένη και ανησυχώ για το γεγονός ότι ορισμένες ομάδες χρησιμοποιούν αυτοκόλλητα για να προωθήσουν το μίσος και τη μισαλλοδοξία.
Σεβόμαστε την ελευθερία λόγου, αλλά πρέπει να είμαστε μαζί στη στήριξη αξιών όπως η ποικιλομορφία και η ανοχή», δήλωσε η Georgette Mosbacher. Σε απάντηση, ο εκδότης της εφημερίδας, Tomasz Sakiewicz, είπε πως το «να είσαι ακτιβιστής στο γκέι κίνημα δεν κάνει κανέναν πιο ανεκτικό. Οι Πολωνοί αγαπούν την ελευθερία και γνωρίζουν τι θα πει ανοχή εδώ και αιώνες, γι 'αυτό υποστήριξαν την άνοδο των ΗΠΑ». Ο Pawel Rabiej, ο αντιδήμαρχος της Βαρσοβίας, δήλωσε ότι θα υποβάλει καταγγελία σχετικά με τα αυτοκόλλητα στο γραφείο του εισαγγελέα. «Γερμανοί φασίστες δημιούργησαν ζώνες απαλλαγμένες από Εβραίους», είπε και πρόσθεσε πως σήμερα αυτό που έκαναν οι Ναζί, βρίσκει αξιόλογους οπαδούς, αυτή τη φορά στην Πολωνία με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος και των επισκόπων.
Η είδηση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα social media, αλλά η εφημερίδα δηλώνει ανυποχώρητη στην κυκλοφορία της με τα αυτοκόλλητα. Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.