google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

O ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ACCEPT ΛΟΑΤ ΚΥΠΡΟΥ ΜΙΛΑ..

Με την παρουσία μελών της οργάνωσης καθώς και σημαντικών προσώπων από την πολιτική σκηνή της χώρας, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Accept – ΛΟΑΤ Κύπρου. Καθώς η τρίτη και τελευταία θητεία του κ. Κώστα Γαβριηλίδη ολοκληρώθηκε, το «τιμόνι» της οργάνωσης αλλάζει χέρια. 
Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την εκλογή του, έκανε στο ant1iwo o κ. Νικόλας Τρύφων, αναφέροντας ακόμη και ποιοι είναι οι πιο άμεσοι στόχοι του νέου Συμβουλίου:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, καταρχάς, τον Κώστα Γαβριηλίδη για όλα έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια καθώς και όσους πρόσφεραν α φθάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.
Έχουμε μεγάλο δρόμο να καλύψουμε για όλη την κοινωνία , καθώς τα θέματα της κοινότητας των λοατι ατόμων είναι κάποια από τα πολλά κοινωνικά θέματα που έχουμε σαν κυπριακή κοινωνία.
Στόχοι μας είναι:
  • Συνεχίζουμε τον αγώνα για την νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.
  • Εκπαίδευση για την διάκριση στον χώρο εργασίας.
  • Εκπαίδευση καθηγητών για το bullying στα σχολεία που έχουν μα κάνουν με κάθε είδους διάκριση λόγω διαφορετικότητας όπως εθνικότητας , θρησκείας , σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.