google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

DEVIL'S PLAYGROUND: Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ

Μια εξαιρετική αυστραλιανή μίνι τηλεοπτική σειρά για τις καταχρήσεις τής Καθολικής Εκκλησίας. Το Devil's Playground είναι εμπνευσμένο από την ταινία τού 1976 "Devil's Playground" . Διαδραματίζεται το 1988 στην Αυστραλία, μετά την εξαφάνιση ενός αγοριού δεκατριών χρόνια από ένα καθολικό σχολείο. Ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ για την κοινωνία της δεκαετίας του 1980 και την εκκλησία με την υποκρισία της όχι μόνο για Καθολικούς, αλλά και άλλα χριστιανικά δόγματα με τρανό παράδειγμα όχι μόνο τα Καθολικά σχολεία αλλά και ορφανοτροφεία που έχουμε δει σε πολλές ταινίες.. Το σενάριο ξετυλίγεται πραγματικά καλά, υπάρχουν ανατροπές και οι χαρακτήρες δεν είναι αυτοί που φαίνονται να είναι, όπως και στην πραγματική ζωή.......
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
Ο ήρωας, ένας αφοσιωμένος καθολικός ψυχίατρος θα αποκαλύψει ένα σκάνδαλο που τον εμπλέκει [μέσα από την προσωπική του / οικογενειακή του κόλαση] στις προσπάθειες της Εκκλησίας να κουκουλώσει την υπόθεση. Η έρευνα τού ψυχίατρου για δικαιοσύνη θα τον ωθήσει στα όριά του, αλλά αποκαλύπτει την σκοτεινή πλευρά τής δύναμης της Εκκλησίας και την έκταση τής επίσημης διαφθοράς, την οποία ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί.
Η σειρά με εύστοχο τρόπο φωτίζει όλους τους χαρακτήρες ξεγυμνώνοντας την ανθρώπινη φύση τους, αλλά κυρίως μιλά για την παντοδυναμία της Εκκλησία που καταχράζεται ενίοτε την Πίστη και την αποστολή της. Εξαιρετικός στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ο John Noble που είναι άριστος βραβευμένος ηθοποιός γνωστός και από την σειρά Fringe και όχι μόνο. Η ταινία μιλά για την σταύρωση λόγω του ιού ΗΙV την δύσκολη δεκαετία του 80 και διαχωρίζει την αξία των LGBT ατόμων από τις ανομίες των εχόντων την εξουσία όπως η εκκλησία.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
With English Subtitles
Episode 1-2 OR Here
Episode3  OR Here
Episode4  OR Here
Episode5  OR Here
Episode6 OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.