google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

12ο Αthens Pride: Πολύχρωμη παρέλαση στο Φεστιβαλ Υπερηφάνειας στο κέντρο της Αθήνας

12ο Αthens Pride: Πολύχρωμη παρέλαση στους δρόμους της ΑθήναςΘεοδωράκης, Δούρου και Κωνσταντοπούλου στο πλευρό των ανθρώπων που στηρίζουν στη διαφορετικότητα
Φιλιά, αγκαλιές, χρώματα, δυνατή μουσική και ξέφρενοι χοροί. Το 12ο Αthens Pride βρίσκεται σε εξέλιξη με την παρουσία γνωστών προσωπικοτήτων της πολιτικής σκηνής της χώρας μας.

Ο πρόεδρος του πολιτικού συνδυασμού το «Ποτάμι» έδωσε το παρών στο περίπτερο που έχει στήσει το κόμμα στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ η Περιφεριάρχης Αττικής Ρένα Δούρου όπου στηρίζει και εμπράκτως το θεσμό του Athens Pride βρίσκεται στη κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και συνομιλεί συνεχώς με τους διοργανωτές αλλά και με τα άτομα που συμμετέχουν. Στο φεστιβάλ βρίσκεται και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Το φεστιβάλ υπερηφάνειας της Αθήνας φέτος έχει ως σύνθημα « γυναίκα δεν γεννιέσαι γίνεσαι/ άνδρας δεν γεννιέσαι γίνεσαι» ενώ στηρίζεται και συνεργάζεται με την τρανς κοινότητα και μιλά για την ταυτότητα και την έκφραση φύλλου. 
Παράλληλα διεκδικεί την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλλου χωρίς προϋποθέσεις. Φέτος κάλεσμα για συμμετοχή στο φεστιβάλ έχει απευθύνει και το ΣΥΡΙΖΑ. Το Athens Pride που αποτελεί την κεντρική εκδήλωση της κοινότητας λεσβιών, ομοφυλοφίλων, των αμφί και των τρανς ατόμων υποστηρίζεται από 17 χώρες, όπου πρεσβεία τους στη χώρα μας αναμένεται να παρεβρεθούν στις εκδηλώσεις. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.