google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο εγγονός στελέχους της Χαμάς δηλώνει γκέι, Χριστιανός και ζει στη Νέα Υόρκη!

Ο εγγονός ενός εκ των ιδρυτών της παλαιστινιακής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς ζει πλέον στη Νέα Υόρκη, δηλώνει ανοιχτά ομοφυλόφιλος και πιστεύει στο αμερικανικό όνειρο. 
Ο 25χρονος Τζον Κάλβιν, ο οποίος κατάφερε να φύγει από τη Δυτική Όχθη, αφού δεχόταν απειλές για τη ζωή του επειδή αποφάσισε να εκχριστιανιστεί εξοργίζοντας την οικογένειά του, μίλησε στον αμερικανικό Τύπο για την εμπειρία του στην Αμερική. 
Ο νεαρός που άλλαξε το όνομά του για λόγους ασφαλείας, μιλώντας στο CNN εξήγησε την περιπέτειά του μέχρι να του παρασχεθεί άσυλο από τις ΗΠΑ και την ελπίδα του να ξαναχτίσει τη ζωή του μακριά από το φόβο και τις απειλές. 
«Γύρισα από την κόλαση, επομένως θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να ξαναχτίσω τη ζωή μου», δήλωσε ο Κάλβιν, ο οποίος είναι εγγονός ενός εκ των συνιδρυτών της Χαμάς. 
«Έχω χάσει τον υπολογισμό των απειλών κατά της ζωής μου και όμως κερδίζω», πρόσθεσε ο νεαρός, ο οποίος έφυγε από τη Δυτική Όχθη σε ηλικία 14 ετών, ενώ ο παππούς του Σαΐντ Μπιλάλ και άλλοι συγγενείς του ενεπλάκησαν σε τρομοκρατικές επιθέσεις. 
Εμπνευσμένος από το βιβλίο «The Da Vinci Code» άρχισε να μελετάει για το χριστιανισμό και στη συνέχεια αποφάσισε να προσηλυτιστεί, με αποτέλεσμα ο πατέρας του και άλλα μέλη της οικογένειας να σχεδιάζουν την εκτέλεσή του. 
Ο Κάλβιν κατάφερε να μεταβεί στον Καναδά, άλλαξε το όνομά του και λίγα χρόνια αργότερα αποκάλυψε και τη σεξουαλική ταυτότητά του. 
Ωστόσο, όταν το αίτημα ασύλου από την καναδική κυβέρνηση απορρίφθηκε, καθώς οι αξιωματούχοι υποστήριξαν ότι ήταν ντε φάκτο μέλος της οργάνωσης αφού γεννήθηκε μέσα σε αυτή, έφτασε στις ΗΠΑ αλλά παρέμεινε υπό κράτηση για επτά μήνες. 
Στο μεταξύ, η οικογένειά του εξακολουθούσε να τον απειλεί με τον πατέρα του να λέει στο CNN ότι αν επιστρέψει στη Δυτική Όχθη θα θανατωθεί.  
Ο νεαρός μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο εξήγησε πως η ζωή του παραμένει κρεμασμένη σε τεντωμένη κλωστή, ενώ τόνισε πως η επιστροφή του στη γενέτειρά του θα σημάνει «βέβαιο θάνατο». Ο Κάλβιν μιλώντας για τον πατέρα του είπε ότι νιώθει μεγάλη απογοήτευση, γιατί «πάντα ήθελα μία οικογένεια και δεν είχα». 
Όσο για τα όνειρά του εξήγησε ότι ελπίζει κάποια στιγμή να έχει το δικαίωμα να ανοίξει έναν τραπεζικό λογαριασμό ή να έχει ιατρική ασφάλιση, αλλά δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στις ΗΠΑ «η οποία είναι η Βηθλεέμ των γκέι» και ο καθένας μπορεί να δηλώνει ελεύθερα ότι είναι ομοφυλόφιλος. 
Την ίδια ώρα, ο 25χρονος τόνισε ότι πιστεύει στο αμερικανικό όνειρο, προσθέτοντας ότι φαντάζεται το μέλλον του με πτυχίο Νομικής, με έναν σύζυγο και δύο παιδιά σε ένα μεγάλο σπίτι, με μία ευτυχισμένη ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.