google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ILGA EUROPE ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τις τρεις υποσχέσεις της πολιτείας για εναρμόνιση νομοθεσίας που αφορα τους πολίτες ανεξαρτήτως φύλου υπενθύμισαν οι ομιλητές μετα την δεύτερη πιο σημαντική μέρα του συνεδρίου της ILGA EUROPE. 
Στην συνεντευξη τύπου μίλησαν οι κ. Βαλλιανάτος, Σιγάλας, ΚΟΣΜΙΔΟΥ, Μυλωνάς και ο υπουργός κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ. Εγινε εκτενή αναφορά στην ελληνικη πραγματικότητα αναγνωρίζοντας οτι κυριότερο προβλημα στην χωρα μας ειναι οι νόμοι που πρεπει να εκσυγχρονιστούν. Κυρίως οτι πρεπει να γινει συνείδηση στο κοινοβούλιο η ισοτιμία των πολιτών καυτηριάζοντας τις ο φοβικές δηλώσει στην Βουλή. 
Η διεύρυνση του LGBT κινήματος ειναι ο μόνος τρόπος να λυθούν τα ανθρωπινα δικαιωματα. Ο κ. Τζόις μιλησε για την ενθάρρυνση της ορατής διεκδίκησης όλων των δικαιωμάτων λεγοντας οτι θελουμε η Ελλάδα να γιορτάσει σύντομα την εξέλιξη σε θέματα νομοθεσίας οπως όλη η Ευρώπη ακούγοντας τις δηλώσεις των πολιτικών μας. 
Οι εκπρόσωποι του οργάνου εστίασαν στην κατασταση της χωρας μας η οποια ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσει ευρωπαϊκή ταυτότητα σε ολα τα επίπεδα ιδίως σε θέματα τρανς φοβίας κσι οχι μονο. Δηλώσεις για την δουλεια που χρειαζεται εκανε η Κα Κατριβάνου και ο κ.Γιατρομανωλακης. Διαπιστώθηκε οτι υπαρχει ευρεία πλειοψηφια στη Βουλή για να ψηφιστούν θέματα που αφορουν την κοινότητα. Πλήρες ρεπορταζ σε επόμενες αναρτήσεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.