google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΓΚΑΦΑ ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAY ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ

Άκρως συντηρητική έως και προσβλητική για κάποιους, θεωρήθηκε η δήλωση του Ματ Ντέιμον στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Guardian, κατά την οποία φέρεται να δήλωσε πως οι ομοφυλόφιλοι ηθοποιοί είναι προτιμότερο να μην αποκαλύπτουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις δημοσίως. "Νομίζω ότι πρέπει να είναι πραγματικά δύσκολο για τους ηθοποιούς να ομολογούν δημοσίως την ομοφυλοφιλία τους», είπε ο ηθοποιός. "Αλλά από την άποψη του ηθοποιού, νομίζω ότι όσο λιγότερα πράγματα για την προσωπική σου ζωή γνωρίζουν οι άνθρωποι, τόσο καλύτερος ηθοποιός είσαι. Και η σεξουαλικότητα είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Είτε είσαι στρέιτ ή γκέι, οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να γνωρίζουν τίποτα σχετικά με αυτό, γιατί είναι ένα από τα μυστήρια που θα πρέπει να μπορείς να υποδυθείς." Στη συνέχεια έφερε σαν παράδειγμα τις φήμες που τον ακολούθησαν μετά από μια παλιότερη συνεργασία που είχε με τον Ben Affleck. Ωστόσο μετά συνέχιζε επιχειρηματολογώντας με παράδειγμα τον ηθοποιό Rupert Everett ο οποίος είναι εδώ και χρόνια ανοιχτά γκέι και παρόλο που όπως λέει είναι πολύ ταλαντούχος και όμορφος συνάντησε εμπόδια με αυτή του την επιλογή.
 Σε μια πρόσφατη συνέντευξή στο BBC, ο ίδιος ο Everett είχε παραδεχτεί πως είχε δυσκολίες και ανέφερε "Δεν θα συμβούλευα κανέναν ηθοποιό, που πραγματικά σκέφτεται την καριέρα του, να το παραδεχτεί." Τα σχόλια του Ντέιμον πάντως δεν είχαν θερμή υποδοχή και αρκετοί ακτιβιστές της LGBT κοινότητας έκαναν λόγο για μια αρνητική τοποθέτηση που προάγει την πεποίθηση πως οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να κρύβονται.
Επιθετικά ήταν και τα πιο φιλελεύθερα αμερικανικά μίντια. Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την επίμαχη συνέντευξη ο ηθοποιός κλήθηκε να δώσει μια απάντηση και εξηγήσεις στο σόου της ανοιχτά ομοφυλόφιλης Ellen DeGeneres. Ο Damon ισχυρίστηκε πως τα σχόλια του απομονώθηκαν και πως αυτό που ήθελε πραγματικά να πει ήταν πως ο ηθοποιός που κρατά το μυστήριο για τον εαυτό του είναι πιο επιδραστικός. Ωστόσο ακόμη και μετά από αυτή την διευκρίνηση, δεν κρίθηκε πως κάλυψε επαρκώς το θέμα που προέκυψε μια και δεν αρνήθηκε πως τα είπε, αλλά πως κάποιοι στάθηκαν σε αυτό. Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.