google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ GAY ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΙΧΑΜΕ γράψει ότι πλέον οι διαφημίσεις στο εξωτερικό και ελπίζουμε σύντομα στην Ελλάδα- Κύπρο θα ταυτιστούν με την έννοια της διαφορετικότητας καθώς ήδη μια διεθνής εταιρία έκανε ένα ακόμα μεγάλο βήμα. 
Η διάσημη εταιρία τροφίμων Campbell [που διαθέτει στην αγορά έτοιμες σούπες είχε ως κεντρικό της θέμα την γνωστήταινία Star Wars. Προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι είναι εκπληκτικό τοποθέτησε με άριστο τρόπο ένα ζευγάρι gay pater;advn που προσπαθούν να ταΐσουν τη σούπα στο γιο τους. Στο σποτάκι οι δύο per;hfanoi γονείς –που τους ερμηνεύουν οι Larry Sullivan και David Monahan- διατηρώντας την αγάπη στο γιο τους για να φάει αποκρίνονται στον μικρό «I am your father», τη διάσημη ατάκα του Darth Vader στη γνωστή ταινία. Και η διαφήμιση καταλήγει: «Soup for real, real life» (Σούπα για αληθινή, αληθινή ζωή).
 «Θέλαμε να ξεφύγουμε από αυτό που ανέκαθεν αντιπροσώπευε η Campbell και να περάσουμε ένα πιο φρέσκο μήνυμα προς τα έξω. Θέλουμε ο κόσμος να καταλάβει ποιοι είμαστε αλλά ταυτόχρονα να μας δουν με μια άλλη ματιά» επισήμανε η εταιρία ενώ η υποδοχή από το ίντερνετ και τα social media ήταν άριστη καθώς έγινε viral παγκοσμίως.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.