google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NTETFLIX ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΟΛΕΣ σχεδόν οι σειρές του Netflix περιλαμβάνουν στοιχεία διαφορετικότητας όπως διαπιστώσουμε από τις νεώτερες σειρές που ήδη κάνουν επιτυχία στο εξωτερικό και έρχονται στην Ευρώπη με δυναμική. Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα από δύο νεανικές σειρές που κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό..
TAGGED 2016-2019
Το Tagged ακολουθεί τρία κορίτσια γυμνασίου, Hailey, Rowan και Elisia, των οποίων τα online προφίλ χαρακτηρίζονται από βίαια βίντεο. Τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα ενημερώνουν κάποιον για πολλά σχετικά με αυτά, συμπεριλαμβανομένου του τόπου όπου ζουν. Ο μόνος τρόπος για να σωθούν οι ζωές τους είναι να γνωρίζουν ποιος τους παρακολουθεί πριν να τους φτάσει πρώτα ο δολοφόνος. Η σειρά Τ @ gged thriller προκαλεί το πρόβλημα της ιδιωτικής ζωής στο άκρο και δείχνει τι συμβαίνει όταν το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα πέφτει σε λάθος χέρια.
Νεανική σειρά η οποία αποκαλύπτει στο 8ο επεισόδιο του 3ου κύκλου την σχέση των 2 κοριτσιών που έγινε βούκινο στο σχολείο. Απόλυτα φυσιολογική η σχέση αλλά κανείς δεν θέλει να μάθει τα μυστικά των άλλων εκτός αν υπάρχει λόγος...
Στο ίδιο επεισόδιο οι δύο φίλοι μιλούν ένα πριωνό και κάνουν κοπάνα από το σχολείο. Εκεί θυμούνται ένα όμορφο βράδυ-για το οποίο ο Μπράντον λέει ότι έφταιγε η τεκίλα- λέγοντας ότι νοιάζεται ο ένας για τον άλλον. Προφανώς γιατί μπορεί να φέροντα ως στρέτι και να είναι αλλά δοκιμάζουν και την πλευρά της ομόφυλης ζεστής σχέσης...
The Society 2019
Όταν εξαφανίζονται όλοι μυστηριωδώς από την εύπορη πόλη τους, οι έφηβοι κάτοικοι του Γουέστ Χαμ πρέπει να δημιουργήσουν τη δική τους κοινωνία για να επιβιώσουν. Στο 3ο επεισόδιο βλέπουμε μια εξαιρετική ερμηνεία. Ο νεαρός κωφάλαλος μιλάει με την φίλη του και της αποκαλύπτει μέσα στην εκκλησία ότι είναι..γκέι. Εκεί αναπτύσσουν ένα πολύ δημιουργικό διάλογο λέγοντας ότι τουλάχιστον...θα αισθάνεται παραμένοντας έτσι και θα...μείνει Χριστιανός παρθένος γκέι...Τελικά ερωτεύεται ένα συμμαθητή του αλλά παράλληλα βοηθά την φίλη του που είναι έγκυος χωρίς ο ίδιος βέβαια να είναι ο πατέρας...Εκπληκτικές ερμηνείες που είναι τόσο δεμένες μεταξύ τους...που αξίζει να το δείτε ολόκληρο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.