google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Gay twerking στο μακάβριο φρεάτιο του Μιτσερού

Διενεργώντας το καθημερινό και τυπικό μας πασατέμπο σκλοράρισμα, κάναμε κι εμείς από φυσική περιέργεια αναζήτηση στο αρκετά δημοφιλές πλέον hashtag στο Instagram #mitsero. Όλα όσα άλλωστε βιώνουμε τον τελευταίο μήνα με τον διαβόητο κίλερ δεν είναι λίγα και ως κοινωνία βρισκόμαστε συλλογικά σε πρωτοφανές σοκ.

LGBT GREECE: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πολύ πριν τις αδιανόητες αποκαλύψεις για τη φρικιαστική δράση του κίλερ και αρκετά προτού αρχίσουν να ξεπετάγονται από παντού πτώματα, το περιβόητο φρεάτιο στο Μιτσερό και η almost φουτουριστική Κόκκινη Λίμνηπροφανώς υπήρξαν πόλοι κινηματογραφικής έλξης.
Το φρεάτιο, λόγω του βιομηχανικού και πολύ ιδιαίτερου ρετρό του χαρακτήρα και η σαν βγαλμένη από ταινία λίμνη, αποτελούσαν -ευλόγως- δημοφιλείς hotspots τόσο για επαγγελματικές όσο και για ερασιτεχνικές λήψεις.
Αρκετά ήταν πιχί τα τηλεοπτικά γυρίσματα που είχαν γίνει στους χώρους αυτούς και ακόμα περισσότεροι ήταν οι ανυποψίαστοι πολίτες που τα επισκέπτονταν για να θαυμάσουν το εντυπωσιακό φυσικό σκηνικό και να φωτογραφηθούν ή να γυρίσουν βίντεο μπροστά απ’ τα επιβλητικά τοπία.
Από fun και καλλιτεχνικό, χορευτικό βιντεάκι με gay twerking, μέχρι γυμνές πόζες μπροστά από την Κόκκινη Λίμνη και από mindfulness sessionsστον χώρο, μέχρι φωτογραφίες που -μεγίστη τραγική ειρωνεία- απεικονίζουν τις μακάβριες βαλίτσες του κίλερ, οι αναρτήσεις που βρίσκονται συγκεντρωμένες κάτω από το hashtag #mitsero μοιάζουν βγαλμένες απ' άλλο παραμύθι.
Το σίγουρο είναι πως δεν θυμίζουν σε τίποτα το εφιαλτικό στόρι που βλέπουμε να εξελίσσεται τον τελευταίο σχεδόν μήνα μπροστά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.