google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Eurovision 2019: Το Twitter πήρε φωτιά με τα γκέι φιλιά

Ο χθεσινός πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2019 τα είχε όλα. Λάμψη, μαγεία, μπαλάντες, ροκ, ντίσκο, extreme και έθνικ εμφανίσεις και... γκέι φιλιά.
Η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και η Κύπρος με την Τάμτα πέρασαν στον τελικό που θα διεξαχθεί στο Σάββατο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, και όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις εμφανίσεις των δύο γυναικών.
Βέβαια, τα βρετανικά μέσα σοκαρίστηκαν με την αποκαλυπτική εμφάνιση της Τάμτα κάνοντας πικρόχολα σχόλια. Από την άλλη, και κάποιοι Έλληνες απογοητεύτηκαν όχι όμως με την εμφάνιση κάποιας χώρας, αλλά με τα γκέι φιλιά.

Νεαρό ζευγάρι φιλιέται την ώρα που τραγουδά η Dana International
Νεαρό ζευγάρι φιλιέται την ώρα που τραγουδά η Dana International
Το βίντεο με το τραγούδι της Dana International στη Eurovision που άναψε φωτιές
Συγκεκριμένα, χθες στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, μόλις ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους οι χώρες, εμφανίστηκε στην σκηνή η τρανσέξουαλ Dana International, η νικήτρια του διαγωνισμού το 1998 που δέχθηκε ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα.


Την ώρα λοιπόν που τραγουδούσε το τραγούδι του Μπρούνο Μαρς «Just the way you are», στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης, η kiss cam (η κάμερα δηλαδή που δείχνει τυχαία ζευγάρια τα οποία μόλις το αντιληφθούν ανταλλάσσουν φιλιά, το Twitter πήρε φωτιά. Ο λόγος; Μεταξύ των ζευγαριών που φιλιόντουσαν, υπήρχαν και κάποιοι γκέι.


Ένα από τα γκέι ζευγάρι που φιλήθηκαν στην kiss cam
Η κάμερα γυρνούσε από ζευγάρι σε ζευγάρι, με την Dana International να προτρέπει τους θεατές, μέσω του τραγουδιού, να φιληθούν μεταξύ τους. Νέοι, ηλικιωμένοι, ετεροφυλόφιλοι και ομοφυλόφιλοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και αντάλλαξαν ένα «καυτό» φιλί με τους συντρόφους τους.

Ζευγάρι ηλικιωμένων φιλιέται στην Eurovision
Εκτός όμως από τα γκέι ζευγάρια, αυτό το ζευγάρι ηλικιωμένων έκλεψε την παράσταση με το παρατεταμένο φιλί του
Οι Έλληνες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν άργησαν να το σχολιάσουν με πολλούς να κάνουν λόγο για απαράδεκτη κίνηση, την ώρα που παρακολουθούσαν τον διαγωνισμό της Eurovision και πολλά παιδιά.

Κάποια από τα επίμαχα tweets:
Εγκεφαλικό στην ΕΡΤ με τα φιλιά ανδρών. Μπράβο στην EBU #eurovisiongr #Eurovision
Η κρατική τηλεόραση έδειξε σε ένα βίντεο 3 λεπτών όσα γκέι φιλιά δεν έχει δείξει η ιδιωτική τηλεόραση 20+ χρονια τωρα. #EurovisionGR #Eurovision2019
Δικός τους λογαριασμός είναι όντως να φιλιούνται σπίτι αλλά έχουμε κ παιδιά κ ρωτάνε γιατί φιλιούνται 2 μουσάτοι!
δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι είναι ωραίο και φυσιολογικό να φασωνονται ομοφυλόφιλα ζευγάρια σε ένα σόου με τέτοια τηλεθέαση που το βλέπουνε πολλά μικρά παιδιά σε όλο τον πλανήτη… Εγώ κριντζαρα πάντως την αλήθεια μου θα την πω #Eurovision #eurovisiongr
Δεν ντρέπονται στην Eurovision να δείχνουν μουσάτους να φιλιούνται, πως θα το εξηγήσω αυτό στο παιδί μου
παιδιά, στην Eurovision τραγουδάνε και φιλιούνται χωρίς να ενοχλούν κανέναν, έξαλλος είμαι, έξαλλος!
Πάντως ειλικρινά τώρα. Αν αγαπάμε την διαφορετικότητα και την στηρίζουμε πραγματικά τότε η επόμενη #Eurovision ας γίνει στρέιτ. Εκεί θα φανεί ότι στηρίζουμε την διαφορετικότητα.
Φυσικά, κάποιοι έσπευσαν να απαντήσουν:
Ρε φίλε είναι πολύ γλυκό αυτό με τα φιλιά! Μπράβο! Αγάπη για όλους ♥️ #Eurovision #eurovisiongr
Δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα με έχουν πάρει τα ζουμιά με όλα αυτά τα φιλιά !! Πόσο ωραία, μπράβο !!! Love has no rules, no boundaries ! #Eurovision #Eurovision2019 #eurovisiongr #foustanela https://t.co/5vgljpzXKV
Πείτε ότι θέλετε, τη φάση με τα φιλιά, τη λάτρεψα. #Foustanela #eurovisionGR
Επειδή θέλουν ο ένας τον άλλον φιλιούνται. Τα παιδιά σας αφού ξέρουν τι είναι φιλί, ας ξέρουν και ότι μπορεί ένας άντρας ν αγαπήσει άλλον άντρα. Δε φταίνε οι γκέι για τις γονικές σας ανικανότητες.
μην χρησιμοποιείτε τα παιδιά για να δικαιολογήσετε τα κόμπλεξ σας…
Ο άλλος λέει να φιλιούνται οι γκέι σπίτι τους γιατί δεν μπορεί να εξηγήσει στα παιδιά του που τον ρωτάνε γιατί φιλιούνται δυο μουσάτοι. Χαου αμπαουτ “γιατί είναι ερωτευμένοι”, βλάκα;
Και μια καλή απάντηση που μπορείτε να τους δώσετε είναι «Επειδή αγαπιούνται, και η αγάπη δεν είναι ποτέ λάθος». Δεν είναι κάτι αφύσικο. Και καλύτερα να το ξέρουν από τώρα, για να μην προσβάλλουν κανέναν στο μέλλον με ρατσιστικά σχόλια. Γιατί να κρύβεται μέσα σε 4 τοίχους η αγάπη?
Για όσους ρωτάτε πως θα εξηγήσετε στα παιδιά σας γιατί φιλιούνται δύο μουσάτοι,ζητήστε τους συγγνώμη που αποτύχατε να τα μάθατε πως έτσι εκφράζονται ολοι οι άνθρωποι που αγαπιούνται. Κ να τα στείλετε για ύπνο.Κοντεύουν μεσάνυχτα!Έχει σχολείο αύριο!#Eurovision #foustanela
Πάντως εγώ όταν ήμουν μικρό παιδί όταν έβλεπα δύο άντρες να φιλιούνται έλεγα από μέσα μου τι ωραία πρέπει να είναι ερωτευμένοι.Για αυτό σταματήστε να κρύβετε την ανασφάλεια και τα κόμπλεξ σας πίσω από το υποτιθέμενο ενδιαφέρον σας για την αθώα παιδική ψυχή, δεν μας πείθετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.