google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ιγκίτα: Κατά ομοφοβικών σχολίων για το gay φιλί στις εξέδρες

Θέση υπέρ των δύο οπαδών της Ατλέτικο Νασιονάλ που έδειξαν τα συναισθήματα τους την ώρα του αγώνα, πήρε ο παλαίμαχος Κολομβιανός τερματοφύλακας.
Στη διάρκεια της καριέρας του ο Ρενέ Ιγκίτα κατάφερε πολλές φορές να ξεχωρίσει, είτε για καλό είτε για κακό. Ξεχώριζε όμως. Και συνεχίζει να το κάνει, αφού δε δίστασε να πάρει θέση για το θέμα που ξέσπασε λόγω της εικόνας δύο gay οπαδών της Ατλέτικο Νασιονάλ να φιλιούνται την ώρα του ματς. 
Στα social media υπήρξαν πάμπολλα σχόλια εναντίον τους, αλλά υπήρξε και ένα υπέρ τους και ήταν από τον Ιγκίτα...
«Φίλε, πού είναι το πρόβλημα; Ας αφήσουμε τα παιδιά να είναι χαρούμενα, δεν πληγώνουν κανέναν. Επιπλέον, η Ατλέτικο Νασιονάλ είναι αγάπη, είναι πάθος, είναι χαρά, είναι οικογένεια! Είναι το πιο όμορφο πράγμα στο ποδόσφαιρο... Στο γήπεδο είμαστε όλοι καλοδεχούμενοι και ο καθένας το απολαμβάνει με τον τρόπο του». gazzetta.gr




Hombre y cuál es el problema? Dejen a los muchachos ser felices , no le están haciendo daño a nadie , ademas Atlético Nacional es amor , es pasión , es alegria , es familia ! Es lo lindo del fútbol ... en el estadio todos somos bienvenidos y cada quien disfruta a su manera !!

15.1K people are talking about this


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.