google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

The Fruit Machine (1988): ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΩΩΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗΣ ΖΩΗΣ

Ο Eddie και ο Michael είναι δύο δεκαεξάχρονοι καλύτεροι φίλοι στο χείλος της ενηλικίωσης. Είναι και οι δύο ομοφυλόφιλοι, αλλά διατηρούν διαμετρικά αντίθετες προοπτικές στη ζωή. Ο Eddie αρέσει να παρακολουθεί παλιές ταινίες σε βίντεο με τη μητέρα του. Σοτν Michael αρέσει στα βιντεοπαιχνίδια και να βρίσκετα ιστο δρόμο. Είναι εντελώς αντίθετα που δείχνουν να ζουν σαν ένα παλιό παντρεμένο ζευγάρι. 
Αφήνοντας πίσω από τη ζοφερή, καταπιεστική πραγματικότητα του Λίβερπουλ (στα ποσοστά ανεργίας της δεκαετίας του 1980 στο Λίβερπουλ ήταν μεταξύ των υψηλότερων στο Ηνωμένο Βασίλειο), σκοντάφτουν στον παράξενο κόσμο φαντασίας ενός νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που ονομάζεται The Fruit Machine, που διευθύνεται από την Annabelle. 
Εκεί, γίνονται μάρτυρες μιας βίαιης δολοφονίας από τους Echo που μετατρέπει τη δίψα τους για περιπέτεια σε μια πορεία για τη ζωή τους. Μόνοι και φοβισμένοι, αλλά αισιόδοξοι, φιλοξενούνται τελικά στο Μπράιτον θυμίζοντας τον Βίνσεντ και την Εύα στη χώρα των θαυμάτων, όπου το μονοπάτι της συμφιλίωσης με την ζωή είναι στριμωγμένο με χειραγώγηση, εξαπάτηση και δολοφονία.
Μια ωραία ταινία που σε αφήνει να δακρύσεις ως το τέλος για την ιστορία των 2 νεαρών...που εμπεριέχει κι ένα μήνυμα για την ελευθερία των ζώων που χρησιμοποιούνται ευτελώς από τους ανθρώπους...
With English OR Spanish Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.