google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ιστορία εγκυμοσύνης ενός γκέι τρανσέξουαλ άνδρα

Παρακολουθήστε το τρέιλερ για το «Seahorse» (Ιππόκαμπος), ένα νέο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Guardian, για την πρωτοποριακή προσπάθεια ενός τρανς άνδρα να ξεκινήσει τη δική του οικογένεια. Είναι η ιστορία ενός πατέρα, που γέννησε ο ίδιος το παιδί του.
Ο Freddy είναι 30 ετών και θέλει να ξεκινήσει μια οικογένεια, αλλά γι ‘αυτόν αυτή η συνηθισμένη για πολλούς επιθυμία έρχεται με μοναδικές προκλήσεις. Είναι γκέι τρανς άτομο. Η απόφαση να κυοφορήσει το δικό του μωρό χρειάστηκε χρόνια εσωτερικής αναζήτησης, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να τον προετοιμάσει για την πραγματικότητα της εγκυμοσύνης, τόσο ως σωματική εμπειρία όσο και ως μια φυσική εμπειρία που αντιπαραθέτει την θεμελιώδη αντίληψη της κοινωνίας για το φύλο, τη μητρότητα και την οικογένεια. 
Η ταινία ακολουθεί τον Freddy από την προετοιμασία να συλλάβει μέχρι τη γέννησή του παιδιού του. Η ταινία, σε σκηνοθεσία Jeanie Finlay, προβάλλεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca στα τέλη Απριλίου και θα παίξει στο Ηνωμένο Βασίλειο αργότερα φέτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.