google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Escort Αλβανός σπέρνει τον τρόμο στους gay της Αθήνας

 Τους πλησιάζει με γλυκόλογα, συμφωνούν για την «ταρίφα», αλλά, μόλις βρεθούν μόνοι, ανεβάζει με τη βία την τιμή ή τους ληστεύει και εξαφανίζεται
Από τον
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Στην παγίδα ενός γοητευτικού Αλβανού που πουλάει το κορμί του στο κέντρο της Αθήνας πέφτουν οι ανυποψίαστοι ηλικιωμένοι gay, οι οποίοι αναζητούν εφήμερους εραστές.
Ο αλλοδαπός πλησιάζει αρχικά με γλυκόλογα και άλλες πονηριές άτομα κυρίως άνω των 60 ετών και φεύγει μαζί τους, αφού συμφωνήσουν για τα σεξουαλικά παιχνίδια και... την πληρωμή. Επειτα, όμως, τα θύματά του βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη.
Ο 36χρονος με τη macho εμφάνιση κινείται στην περιοχή της Ομόνοιας, έχοντας ως στέκια του τους φοίνικες του πεζόδρομου Μαρίκας Κοτοπούλη και την είσοδο πασίγνωστου πολυκαταστήματος. Οπως καταγγέλλουν στην «Espresso» θύματα του Αλβανού, ο οποίος συστήνεται με τα ονόματα «Τζιοβάνι», «Λέκα», «Φλαμούρ» και άλλα και δεν αυτοπροσδιορίζεται ποτέ ως gay, παρόλο που έχει σεξουαλικές επαφές με άνδρες, η ταρίφα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και το κλασικό... ψηστήρι αρχίζει από τα 30 ευρώ. Ωστόσο, μόλις βρεθούν μαζί του σε κάποιο δωμάτιο φτηνού ξενοδοχείου, το κόστος της συνεύρεσης αυξάνεται και μάλιστα με τρόπο ιδιαίτερα άγριο!
Οσους δεν συμφωνήσουν στις νέες οικονομικές απαιτήσεις του, είτε τους αναγκάζει με τη βία πριν από την ερωτική επαφή τους να του δώσουν τα λεφτά που ζητάει ή τους ληστεύει αμέσως μετά και... μην τον είδατε! Ομως η δράση του δεν σταματάει εκεί, αφού ο γοητευτικός 36χρονος χρησιμοποιεί και άλλη μέθοδο για να αποσπά ακόμη και μεγάλα χρηματικά ποσά από τη «μόνιμη» πελατεία του, αυτήν τη φορά μέσω απειλών.
Επαφή με μηνύματα
Συγκεκριμένα, καταφέρνει πρώτα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ανυποψίαστου θύματός του, που εντυπωσιάζεται από την προσοχή και τη γοητεία που ασκεί πάνω του, αν και ηλικιωμένο. Στη συνέχεια, κρατά επαφή μαζί του μέσω της ανταλλαγής ερωτικών μηνυμάτων στο κινητό του. Συνήθως λέει στους gay ότι πρώτη φορά αισθάνεται έλξη για άτομο του ιδίου φύλου και ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να απελευθερωθεί και ερωτικά μαζί τους.
Ωστόσο, ώσπου να έρθει εκείνη η στιγμή, φροντίζει να τους αποσπά μικροποσά και διάφορα προσωπικά δώρα. Ομως μετά τις δύο ή τρεις ερωτικές συνευρέσεις τους, που πάντα γίνονται με αδρή αμοιβή, αρχίζει μια εφιαλτική περίοδος, καθώς απειλεί τη σωματική τους ακεραιότητα ή τους λέει ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για τις προτιμήσεις τους στο οικογενειακό τους περιβάλλον, καθώς έχει φροντίσει να μάθει πού μένουν!
Αρκετοί πέφτουν στην παγίδα του, με αποτέλεσμα να τους «ξεζουμίζει» κάθε φορά που έχει ανάγκη, ενώ άλλοι καταφέρνουν μετά κόπων και βασάνων να κόψουν διά παντός κάθε επαφή μαζί του. Οσα θύματα προσπάθησαν να καταγγείλουν τη δράση του 36χρονου στις Αρχές, στο τέλος φοβήθηκαν και έκαναν πίσω, γιατί δεν ήθελαν να μπλέξουν περισσότερο μαζί του και έτσι αρνήθηκαν να υποβάλουν επώνυμη καταγγελία. Πάντως, έχουν φροντίσει να ενημερώσουν αρκετές gay κοινότητες, ώστε να προστατευτούν όσοι κινούνται κυρίως τις πρωινές ώρες στην περιοχή όπου κάνει πιάτσα ο «Τζιοβάνι» ή «Λέκα» ή «Φλαμούρ».
Ο 36χρονος δεν είναι ο μοναδικός αλλοδαπός πληρωμένος «εραστής» της πλατείας Ομονοίας, που δυστυχώς μαζί με την πλατεία Βικτωρίας και το Πεδίον του Αρεως εξακολουθεί να κρατά τα πρωτεία στην ανδρική πορνεία. Μάλιστα, όλοι τους φροντίζουν να έχουν το ίδιο αρρενωπό, περιποιημένο και ελκυστικό στιλ, γιατί «άνδρα» θέλει και ο πελάτης! Ενα από τα στοιχεία που τους διακρίνει είναι η αυτοπεποίθηση, αφού συνήθως εκείνοι είναι που κάνουν το πρώτο βήμα σε μια νέα γνωριμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.