google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΦΕΣΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, άσκησε η εισαγγελέας Αιγίου. Ο μητροπολίτης ξαναχτυπά, αυτή την φορά, απέναντι σε όσους αμφισβήτησαν την απόφαση που τον αθώωσε από τις κατηγορίες για δημόσια υποκίνηση σε βία ή μίσους «Ελευθερία του λόγου μόνο για Συριζαίους, ομοφυλόφιλους και αναρχικούς!» , αναφέρει χαρακτηριστικά. 
Η έφεση ασκήθηκε, έπειτα από αίτηση που υπέβαλε στην εισαγγελέα η πολιτική αγωγή, μετά την προ δέκα ημερών δίκη και έπειτα από μήνυση εννέα εκπροσώπων της ΛΟΑΤ κοινότητας για ομοφοβικό κείμενό του, στο οποίο χαρακτήριζε τους ομοφυλόφιλους «αποβράσματα», «μη ανθρώπους» και παρακινούσε τους οπαδούς του να τους απομονώσουν και να τους φτύσουν. 
Λίγες ώρες πριν από την απόφαση της εισαγγελέως, ο κ. Αμβρόσιος είχε δώσει συνέχεια στην «εμπρηστική» ρητορική του, επιτιθέμενος, αυτή την φορά, σε όσους αμφισβήτησαν την αθωωτική υπέρ του απόφαση και γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Αγαπητοί μου φίλοι αναγνώστες, τώρα μπορείτε να συγκρίνετε συμπεριφορές! Εμείς αθωωθήκαμε ήδη! Αυτούς ποιός θα τους δικάσει; Υπάρχει ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα; Βεβαίως υπάρχει! Αλλά μόνον για τους Συριζαίους, για τους Ομοφυλόφιλους και για τους Αναρχικούς» αναφέρει αρχικά. Όπως σημειώνει: «Αντιμαχόμεθα και πολεμάμε όλους εκείνους, οι οποίοι πολεμούν τον Σωτήρα Χριστό, ήτοι: Tους άθεους Πολιτικούς, εάν και όταν πολεμούν την Εκκλησία, Τούς δούλους της αμαρτίας γενικώς, όταν αυτοί αμαρτάνουν δημοσίως και μάλιστα, όταν υπερηφανεύονται για τον τρόπο της ζωής των, δηλ. αυτούς, οι ζούν στην αμαρτία, όταν προσπαθούν να επιβάλουν στην Ελληνική Κοινωνία τον τρόπον της αμαρτωλής και μή χριστιανοπρεπούς ζωής των ως τρόπον και κανόνα ζωής (…), 
Τους δούλους των παθών της ατιμίας, όπως π.χ. τους ομοφυλόφιλους, εάν και εφ’ όσον αυτοί προσπαθούν να επιβάλουν τα πάθη της ατιμίας των σαν φυσιολογικό τρόπο ζωής (…), Τους εχθρούς της Πατρίδος μας, όταν αυτοί ενεργούν όχι μόνον κατά της Ορθοδοξίας, αλλά και κατά της Ελλάδος ή και του Ελληνικού Λαού, Τους Πολιτικούς πάσης αποχρώσεως, ήτοι μπλε, πράσινους, κίτρινους, κόκκινους, μαύρους, πράσινο-μπλε κλπ, δηλ. πάσης αποχρώσεως, εάν και όταν αυτοί εχθρεύονται την Εκκλησία του Χριστού (όπως πχ. την Ν.Δ. να ψηφίζει το Νομοσχέδιο περί του «Συμφώνου Συμβιώσεως» των Ομοφυλοφίλων!)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.