google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Love Is All You Need (2016)

ΜΙΑ διαφορετική βραβευμένη ύ μικρού μήκους ταινία, "Η αγάπη είναι όλα όσα χρειάζεται;» αποτελεί την θεατρική μεταφορά σημαντικών θεμάτων που εξερευνά εκφοβισμού, ρατσισμού και των προκαταλήψεων με τρόπο πολύ διαφορετικό από ότι είδαμε ποτέ πριν στη μεγάλη οθόνη. Όπως μπορείτε να διαβάσετε σύμφωνα με την ιστορία του φίλμ ένας έφηβος στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει διαπράξει αυτοκτονία.
Θυμίζουμε ότι οι αυτοχειρίες εφήβων στην LGBT κοινότητα έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα σε μεγαλύτερη κοινωνική κλίμακα από οτιδήποτε άλλοτε. Ενώ το ενδιαφέρον κορυφώνεται σε αυτό το κοινωνικό δίλημμα ώθηση η ταινία ξεκινάει ανάποδα για να αποδείξει ότι σε ένα διαφορετικό κόσμο μπορεί να βιώναμε τα ίδια συναισθήματα.
Η αγάπη είναι ότι χρειάζεσαι? ωθεί το κοινό του φιλμ σε μια διαφορετική κατεύθυνσης της σκέψης που έχει να κάνει περισσότερα από απλά αναγνωρίζουν ότι υπάρχει ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα καθώς επηρεάζει την ομοφυλοφιλική κοινότητα και να κάνει περισσότερα από ό, τι ακριβώς μιλάμε για το θέμα. Διαφορετικοί άνθρωποι και το ατομικό τους, μοναδική ζωή συμπλέκονται και συγκρούονται σε έναν κόσμο αντιμέτωπος με διαφωνίες και απαγορευμένη αγάπη.
Η ταινία οσκάρει καθώς δείχνει κάτι σαν straight story από τη γνωστή ελληνική σειρά καθώς ο κόσμος που μας μεταφέρει θεωρητικά είναι ένας gay κόσμος που οι ετερόφυλες σχέσεις είναι απαγορευμένες και οι ήρωες παλεύουν μέσα από την αγάπη να αποδείξουν ότι είναι παρών..
Η ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.