google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Kiss Me, Kill Me (2015) με τον μοναδικό Γκέιλ Χάρολντ

ΓΥΡΙΣΜΈΝΟ σε πανέμορφες τοποθεσίες το φίλμ της εβδομάδας από τον Casper Ανδρέα δημιουργό του  ("Going Down στο LA-LA Land») και ο γνωστός σεναριογράφος David Michael Barrett ("τόσο καλό Άνθρωποι") έρχεται με την μοναδική τους επιτυχία με τίτλο "Kiss Me, Kill Me", που αποτελεί ένα σέξι γκέι θρίλερ.
Ο Dusty που ήταν στα γενέθλια του πρώην φίλου του που παντρεύτηκε τελικά τον αγαπημένο του είναι βασικός ύποπτος μιας δολοφονίας μέσα σε κατάστημα του Δυτικού Χόλυγουντ..Μέσα από μια ιστορία γεμάτη περιπέτειες το δράμα και η πλοκή εκτυλίσσεται αργά αλλά σταθερά..
Αλλά το Δυτικό Χόλιγουντ είναι γεμάτο με υπόπτους: ένα περίεργος δικηγόρος, ένας θεραπευτής , ένα ζηλιάρης πρώην, ο καλύτερος φίλος του ζευγαριού, ένα αγανακτισμένο ζευγάρι λεσβιών, και στο κάδρο μπαίνει μια drag queen. Τώρα ο Dusty πρέπει να ανασυνθέσει όλα τα κομμάτια μαζί, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι αυτός είναι ένοχος για φόνο.
Μια απολαυστική ταινία με τον μεγάλο ηθοποιό Γκέιλ Χάρολντ τον πρωταγωνιστή ή τον δικό μας Μπράιαν Κίνι από το Queer as folk που έκανε την πρώτη του κινηματογραφική επιτυχία.
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.