google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η Micron δημοσίευσε την πρώτη έκθεση για τη διαφορετικότητα των ανθρώπων

Η Micron Technology δημοσίευσε την πρώτη της ετήσια έκθεση για την ποικιλομορφία και την ένταξη των ανθρώπων στην κοινωνία και ανακοίνωσε ότι το φιλανθρωπικό της ίδρυμά θα συνεισφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση παγκόσμιων προγραμμάτων που υποστηρίζουν τις γυναίκες και άλλες υποεκπροσωπούμενες ομάδες. Η Micron είναι ένα chipmaker μνήμης που ιδρύθηκε στο Μπόιζι του Αϊντάχο το 1978, και έχει γίνει ένα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σε αυτόν τον κλάδο, και μάλιστα διαθέτει περισσότερους από 34.000 υπαλλήλους παγκοσμίως. Η Micron επιδιώκει να γίνει μέλος εκείνων των τεχνολογικών εταιρειών, όπως η Intel, οι οποίες προσπαθούν να βοηθήσουν ανοιχτά και δίχως μισόλογα το προφίλ της διαφορετικότητας των εργαζομένων τους. Κάτι που φυσικά δεν το έχουν τολμήσει ακόμη τεράστια εμπορικά σήματα σε όλο τον κόσμο που κερδίζουν δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, φοβούμενοι τις αντιδράσεις της κοινωνίας.
 Η ποικιλομορφία σημαίνει κάτι διαφορετικό για κάθε εταιρεία. Στη Micron, το 69% του εργατικού της δυναμικού βρίσκεται στην Ασία, ενώ το 29% είναι στην Αμερική και το 3% στην Ευρώπη. Σε παγκόσμια βάση, το 70% των εργαζομένων της Micron Technology είναι άνδρες και το 30% γυναίκες. Στη Σιγκαπούρη, το 30% της τεχνικής της ομάδας είναι γυναίκες, ενώ στις ΗΠΑ ο αριθμός φτάνει μόλις στο 13%. Στις ΗΠΑ, το 70% των εργαζομένων της είναι λευκοί, το 21% ασιάτες, το 4% είναι ισπανόφωνοι / λατίνοι, το 3% είναι μαύροι, ενώ το 2% εκατό είναι πολυφυλετικό και λιγότερο από 1% αναφέρονται απλά ως άλλοι. Η εταιρεία ανέφερε ότι η Ετήσια Έκθεση Micron Diversity & Inclusion FY18 παρέχει μια βάση για την παρακολούθηση της προόδου της εταιρείας, εξετάζοντας διάφορους παράγοντες, όπως το φύλο, την εθνότητα, τους ρόλους εργασίας, την ευελιξία, τη φιλανθρωπία και την αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης. Η Micron δήλωσε ικανοποιημένη από την πρόοδό της για την πρόσληψη και διατήρηση των γυναικών σε θέσεις εργασίας στη Σιγκαπούρη, και επεσήμανε ότι το 17% των εργαζομένων της στο εργοστάσιο στο Manassas της Βιρτζίνια είναι μαύροι ή αφροαμερικανοί. Αλλά η εταιρεία αναγνώρισε την ανάγκη για περισσότερη ποικιλία. Ο κ. Karen Metz, παγκόσμιος επικεφαλής της πολυμορφίας και ένταξης της Micron Technology δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε ότι η ενσωμάτωση της ποικιλομορφίας και της ενσωμάτωσης σε όλες τις πτυχές της εταιρείας μας απαιτεί συνεχή εστίαση και επιμονή. 
Αυτή η εναρκτήρια έκθεση της Micron θέτει τα θεμέλια για την οδήγηση και τη μέτρηση ουσιαστικών αλλαγών καθώς επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας για την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου εργατικού δυναμικού που αντανακλά τον κόσμο στον οποίο ζούμε και την ποικιλομορφία της σκέψης που πρέπει να επικρατεί». Η συνεισφορά των 10 εκατομμυρίων δολαρίων του Ιδρύματος Micron περιλαμβάνει τις πρόσφατες δωρεές στο Ταμείο Advancing Curiosity Fund και το Ταμείο Ευκαιρίας και Διαφορετικότητας προς τα Ιδρύματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης της Βιρτζίνια και την υποστήριξη των κατασκηνώσεων STEM για κορίτσια στην Ιαπωνία και την Ταϊβάν. Εκτός από αυτά τα νεοσυσταθέντα ταμεία, το Ίδρυμα Micron Foundation θα διευρύνει τις προσπάθειες του για τον εντοπισμό προγραμμάτων που υποστηρίζουν τις υποεκπροσωπούμενες ομάδες στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.