google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

«Όταν ένα παιδί με διαφορετικότητα λέει ένα ποίημα ο κόσμος μας γίνεται ομορφότερος»

Η Διευθύντρια του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών κυρία Ελισάβετ Μωϋσιάδου με επιστολή της εκφράζει τις ευχαριστίες προς τον ιδιοκτήτη του Philippos Xenia και στην διευθύντριά του, για την παραχώρηση της αίθουσας του Ξενοδοχείου και στο Μουσικό Σχολείο Σερρών για τη μελωδική του παρουσία στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε για τα παιδιά του ΚΑΑΜΕΑ.

Αναλυτικά στην ευχαριστήρια επιστολή η κυρία Μωϋσιάδου αναφέρει:

  • Όταν ένα παιδί λέει ένα ποίημα ο κόσμος μας γίνεται όμορφος.
  • Όταν ένα παιδί με διαφορετικότητα λέει ένα ποίημα ο κόσμος μας γίνεται ομορφότερος.
Τραγούδια, χορός, ποιήματα, όνειρα χαμόγελα και δάκρυα χαράς γέμισαν χτες το πρωί τον πρώτο όροφο του Ξενοδοχείου Philippos Xenia. Η πρώτη φορά που η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας έγινε σε μια από τις πιο όμορφες και ζεστές συνεδριακές αίθουσες της πόλης μας.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Στέφανο Μαματζή, ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου, την διευθύντρια  κα. Στέλλα Κουτσιούκη  και το προσωπικό του Philippos Xenia τόσο για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας όσο και για την ζεστή  φιλοξενία που μας έδειξαν.   
Πολύτιμη και μοναδική ήταν και η μελωδική παρουσία του μουσικού Σχολείου Σερρών το οποίο μας θύμισε παραδοσιακά κάλαντα του τόπου μας. Θερμές ευχαριστίες και στην εθελόντρια , δασκάλα χορού κα Μαρίνα Μισαηλίδου .
Η ειδική αγωγή, η αναπηρία, η διαφορετικότητα αξίζουν μόνο τον καλύτερο εαυτό μας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια, με τη βοήθεια όλων και του καθενός ξεχωριστά. 
Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και ευελπιστούμε , να συνεχίσουμε να σας έχουμε αρωγό και συμπαραστάτη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.