google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο Ντουτέρτε καλεί Επισκόπους να γίνουν «ανοιχτά» ομοφυλόφιλοι

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, άσκησε νέα δριμεία επίθεση εναντίον των Καθολικών Επισκόπων. Δεν δίστασε μάλιστα, να τους κατηγορήσει ως ομοφυλόφιλους.
Νέα επίθεση στους Καθολικούς Επισκόπους εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, ο οποίος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει απρεπείς εκφράσεις και να τους κατηγορήσει ως ομοφυλόφιλους.
«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι Επίσκοποι είναι π@@@ς γιοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Οι περισσότεροι είναι ομοφυλόφιλοι. Θα πρέπει να το φανερώσουν, να ακυρώσουν την αγαμία και να τους επιτραπεί να έχουν αγόρι» τόνισε ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην πρωτεύουσα Μανίλα.
Ο πρόεδρος της ασιατικής χώρας έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, ότι όταν ήταν μικρός, είχε πέσει θύμα κακοποίησης από ιερέα.
Τον Δεκέμβριο, μάλιστα, είχε καλέσει τους πολίτες να σκοτώσουν τους Καθολικούς Επισκόπους, τους οποίους είχε χαρακτηρίσει ως «άχρηστους ηλίθιους».
Είχε επικρίνει δε, την Καθολική Εκκλησία ως «τον πιο υποκριτικό θεσμό», τονίζοντας ότι ο Θεός, στον οποίο πιστεύει, είναι διαφορετικός από τον Θεό που πιστεύουν οι Καθολικοί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντουτέρτε, αν και βαφτισμένος Καθολικός, έχει επανειλημμένως χρησιμοποιήσει απρεπείς λέξεις, προκειμένου να στοχοποιήσει τους Επισκόπους, οι οποίοι από την πλευρά τους, ασκούν δριμεία κριτική εναντίον της αιματηρής επιχείρησης για την καταπολέμηση των ναρκωτικών.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της χώρας έχει αποκαλέσει τον Θεό ως «ηλίθιο» και «π@@@ς γιο», ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι αν κάποιος βγάλει μία σέλφι μαζί του (σ.σ. Θεό), θα παραιτηθεί αμέσως από το αξίωμά του. sputniknews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.