google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Οι διάσημοι της TV που δήλωσαν ανοιχτά ότι είναι γκέι

H TV KAI O KOΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑ...
Eίναι αυτοί οι διάσημοι που δε φοβήθηκαν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά τους και συγκεκριμένα για την ομοφυλοφιλία τους.
Ellen DeGeneres: H διάσημη παρουσιάστρια της Αμερικής είναι παντρεμένη από το 2008 με την Αυστραλιανή ηθοποιό Portia de Rossi. Οι δυο τους κάνουν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις και η ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν για τη DeGeneres πως την αποδέχεται και την αγαπά ακριβώς όπως είναι.
Ricky Martin: Όταν παραδέχθηκε πως είναι γκέι έκανε πολλές γυναικείες καρδιές να ραγίσουν. Ο σέξι λατίνος τραγουδιστής, αφού έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Με υπερηφάνεια δηλώνω ότι είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος άντρας», στη συνέχεια είπε πως ξέσπασε και ο ίδιος σε κλάματα αφού επιτέλους ένιωθε ελεύθερος.
Γιώργος Μαρίνος: Ο αγαπημένος showman που με τις παραστάσεις του γέμιζε τα θέατρα και είχε φανατικό κοινό, ήταν ο πρώτος διάσημος Έλληνας που μίλησε δημοσίως για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μάλιστα, αργότερα δήλωσε σε συνέντευξή του πως πιστεύει ότι η δική του δήλωσε άλλαξε αρκετά τη στάση των Ελλήνων στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.
Cynthia Nixon: To 2012 η πρωταγωνίστρια του Sex and the City παντρεύτηκε τη σύντροφό της και μαζί μεγαλώνουν πια τον γιο τους, αλλά και τα δύο παιδιά της ηθοποιού από προηγούμενη σχέση της με τον επί δεκαπέντε χρόνια σύντροφό της Danny Mozes. Πάντως η ίδια δηλώνει πανευτυχής που κατάφερε και βρήκε στη ζωή της τη σύζυγό της Christine Marinoni.
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Για την προσωπική μου ζωή έχω πάρει ένα δρόμο, ποτέ δεν ήθελα να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς, τους αγαπούσα… Οι άνθρωποι στη ζωή τους πρέπει να ελεύθεροι και να αποφασίζουν να ακολουθούν έναν δρόμο. Βεβαίως και υπάρχει τίμημα για αυτό. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώσεις», δήλωσε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.
Πηγή: people

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.