google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΤΑΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: CUCUMBER-BANANA ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ

Cucumber (2015) H ζωή, η καθημερινότητα, και οι περιπέτειες του γκέη μεσήλικα Χένρι και του επι χρόνια συντρόφου του Λάνς, στο Μάντσεστερ του σήμερα. Μια εξαιρετική και ιδιαίτερη σειρά με πολύ χιούμορ αλλά και με έντονες συγκινητικές στιγμές, που ουσιαστικά συνδέεται με την σειρά "Banana" μιας και ο δημιουργός τους ειναι ο ίδιος.
To Pride του Μάντσεστερ αποτελεί παγκόσμιο event υπέρ της διαφορετικότητας. Η σειρά γυρισμένη στην όμορφη πόλη των σπόρ και της πολιτισμικής κοινωνίας, αποτυπώνει τους ΛΟΑΤΚΙ του σήμερα. Από την πλευτά των νέων με ανησυχίες μέχρι τον μεσήλικα που αναζητεί το αληθινό νόημα του έρωτα κάνοντας σεξ με τον σύντροφό του χωρίς όμως την διείσδυση που για τους υπόλοιπους αποτελεί ντέ φάκτο συμπεριφορά. Το Cucumber από τη πλευρά του μεσήλικα που φωτίζει όμως το κύκλο ατόμων που τον περιβάλλουν με γνωστούς και ανώνυμους είναι ένα μάθημα ζωής για την πορεία ενός πολύχρωμου ατόμου ακόμα και όταν περνά τα 30....
Κυρίως όμως είναι μάθημα γιατί δείχνει την αντιμετώπιση μέσα στη κοινότητα πέρα από την σεξουαλική συμπεριφορά. Την αναζήτηση της ζεστασιάς, της ανθρωπιάς, της συντροφικότητας, προβληματίζοντας με ιστορίες ανάμεσα σε επεισόδια...
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
01 02 03 04 05 06 07 08
Trailer 

BANANA (2015)15 χρόνια μετά από το Queer as Folk, ο Russell T Davies επιστρέφει με μια νέα σειρά για ομοφυλόφιλους στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή μάλλον καλύτερα με δύο σειρές και ένα ντοκιμαντέρ, τα Cucumber, Banana και Tofu. Μια πολύ καλή και έξυπνη σειρά με πολύ χιούμορ που ουσιαστικά συνδέεται με την σειρά "Cucumber" μιας και ο δημιουργός τους είναι ο ίδιος. Βλέποντας αυτές τις 2 σειρές είναι σαν να βλέπει κανείς την ίδια σειρά από 2 διαφορετικές οπτικές γωνίες και με κεντρικό άξονα κάποιους κοινούς πρωταγωνιστές.
Ο πανέμορφος νέος πρωταγωνιστής με την νέα γενιά που τον πλαισιώνει αποκαλύπτει τον εσωτερικό του κόσμο μέσα από καθημερινές ιστορίες και προεκτάσεις. Οι ατάκες του όμως αφοπλίζουν μαζί με τους συγκάτοικους του και δείχνει να απαντά στο ερώτημα. Γιατί οι LGBTQ είναι υπέροχοι άνθρωποι με τα προτερήματα και ελλατώματά τους. Κυρίως όμως γιατί έχουν επίγνωση, αυτογνωσία, αυτοαρκασμό, αλλά μεγάλη αγάπη για την ζωή και το κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Online Με Ελληνικούς Υπότιτλους
Trailer 
01 02 03 04 05 06 07 08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.