google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Μισεί τις ΗΠΑ και τους γκέι ο βομβιστής της Νέας Υόρκης

Οι αμερικανικές αρχές σκιαγραφούν το προφίλ του 28χρονου Αχμάν Χαν Ραχαμί, αφγανικής καταγωγής, που συνελήφθη χθες, Δευτέρα, ως ύποπτος για τις βόμβες σε Νέα Υόρκη και Νιου Τζέρσεϊ
Μισεί τις ΗΠΑ, μισεί τους γκέι, φέρεται να έχει διασυνδέσεις με ισλαμιστικά δίκτυα και ριζοσπαστικοποιήθηκε μετά την επίσκεψή του στο Αφγανιστάν. Οι αμερικανικές αρχές σκιαγραφούν το προφίλ του 28χρονου Αχμάν Χαν Ραχαμί, αφγανικής καταγωγής, που συνελήφθη χθες, Δευτέρα, ως ύποπτος για τις βόμβες σε Νέα Υόρκη και Νιου Τζέρσεϊ. Την ώρα που ο νεαρός άνδρας περνάει από ιερά εξέταση, στη Νέα Υόρκη οι αρχές βρίσκονται επί ποδός με το επίπεδο συναγερμού να είναι το υψηλότερο -μετά την 11η Σεπτεμβρίου- με τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να είναι σε εξέλιξη. O «Μad», όπως είναι το ψευδώνυμο του υπόπτου, τραυματίστηκε χθες κατά τη σύλληψή του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.
 Ο Άχμαντ ταξίδεψε στο Αφγανιστάν πριν από αρκετά χρόνια και όταν επέστρεψε άφησε γενειάδα και άρχισε να φοράει ρούχα σαν αυτά των ιεροκηρύκων, είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς ένας παιδικός φίλος του, ο Φλι Τζόουνς, που όμως δεν είχε καμία επαφή μαζί του εδώ και δύο χρόνια. Ο Ραχαμί, ο οποίος γεννήθηκε στο Αφγανιστάν, απέκτησε αμερικανική υπηκοότητα και ζούσε στο Ελίζαμπεθ του Νιου Τζέρσεϊ.
 Το FBI είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Ραχαμί, θεωρώντας τον ύποπτο τόσο για τη βομβιστική ενέργεια στη συνοικία Τσέλσι του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, που τραυμάτισε 29 ανθρώπους το βράδυ του Σαββάτου, όσο και για την έκρηξη στο Σίσαϊντ Παρκ του Νιου Τζέρσεϊ, το πρωί της ίδιας ημέρας, που δεν προκάλεσε θύματα. Σχετικά με την οικογένειά του, τα αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο πατέρας του είχε ανοίξει το εστιατόριο «Khan Fried Chicken» το 2006 και τέσσερα χρόνια αργότερα το μετονόμασε σε First American Fried Chicken.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.