google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Κωστής Μαραβέγιας: «Τη θηλυκή πλευρά την έχουμε όλοι, άλλα κάποιοι την πνίγουμε»

 


Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για  την ομοφοβία και τα κόμπλεξ που κυριαρχούν στην κοινωνία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη στο Mega.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν δίστασε να αναφερθεί και στην ομοφοβία και τα κόμπλεξ που κυριαρχούν στην κοινωνία.

Αρχικά αποκάλυψε ότι όαν ήταν μικρότερος τα κορίτσια που τον ενδιέφεραν προτιμούσαν άλλα αγόρια: «Στην πορεία ανακάλυψα πως πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στη θηλυκή πλευρά του ανθρώπου, το οποίο δεν είναι θέμα φύλου», σχολίασε.

Ο Κωστής Μαραβέγιας τόνισε ότι πρόκειται για μία πλευρά πιο εκλεπτυσμένη και ευαίσθητη την οποία την κατέχουμε όλοι μας, άνδρες και γυναίκες.

«Τη θηλυκή πλευρά την έχουμε όλοι, άλλα κάποιοι την πνίγουμε γιατί θεωρούμε ότι στερεοτυπικά πρέπει να είμαστε πιο αρσενικά. Εκεί γεννιούνται τα προβλήματα, τα κόμπλεξ, οι αποκλεισμοί και η ομοφοβία, γι’ αυτό θεωρώ ότι η πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του κόσμου είναι η θηλυκή», υπογράμμισε..

Ερωτώμενος για το εάν έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του, απάντησε πως «προφανώς είναι η σύζυγός του, Τόνια Σωτηροπούλου».

«Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με την Τόνια ξεκινήσαμε τα ταξίδια. «Έχεις λεφτά τώρα;». «Έχω λεφτά τώρα!». «Πάμε να τα φάμε!»», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε επιπλέον και για την αγάπη του για τα ζώα, η οποία μεγάλωσε ακόμα περισσότερο μετά τη γνωριμία του με τον Τόνια Σωτηροπούλου.

Την πρώτη φορά που είδα τη σκυλίτσα της Τόνιας, τη Στέλλα, είπα θα με φάει, άλλα με συμπάθησε και την αγαπάω πάρα πολύ. Αγαπούσα ήδη τα ζώα, άλλα η σύντροφος μου με ενέπνευσε πάρα πολύ, ώστε να νιώσω βαθιά αγάπη», τόνισε.

«Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι όταν φεύγουμε με τη σύζυγο μου εκδρομή, σε κάθε στροφή σταματάμε για τα αδέσποτα ζωάκια. Στο πορτ μπαγκάζ μας έχουμε πέντε κιλά τροφής για σκύλους και γάτες», αποκάλυψε ο Κωστής Μαραβέγιας για την αγάπη που μοιράζεται με την Τόνια Σωτηροπούλου για τα ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.