google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Αυτή η νύχτα μένει: Το γκέι ζευγάρι που θα ταράξει το «Όνειρο»

 


Οι τηλεθεατές του «Αυτή η νύχτα μένει» είδαν ότι στο επεισόδιο της Παρασκευής έκανε την είσοδό του ένας νέος ήρωας.

Πρόκειται για τον Ντίνο, τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου.

Ο Ντίνος έλαβε μέρος στην οντισιόν που οργάνωσε ο Στρατής για την εύρεση νέων τραγουδιστών. Όλοι πάγωσαν όταν είδαν έναν άντρα με γυναικεία ρούχα να ανεβαίνει στη σκηνή και να ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο ένα τραγούδι της Μαρινέλλας.

Είδαμε μάλιστα τη Διαμάντω να ανεβαίνει στην σκηνή και να τον συγχαίρει για την ερμηνεία του και τον Στρατή με το νέο του συνεταίρο να διαφωνούν για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει.

Τελικά, ο Ντίνος ήρθε για να μείνει, όχι μόνο στο «Όνειρο», αλλά και στο Αγρίνιο αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι ο Ντίνος θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του αστυνόμου Αλέξανδρου, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Εγγλέζος.

Έχουμε δει ότι ο αστυνόμος κρύβει ένα μυστικό, για το οποίο τον εκβιάζουν. Τελικά το μυστικό του είναι ότι είναι γκέι, κάτι που τη δεκαετία του 80 εθεωρείτο αδιανόητο για τις συντηρητικές κοινωνίες.

Ο Αλέξανδρος θα έρθει κοντά με τον Ντίνο, στην αρχή για να ενώσουν τις μοναξιές τους. Πολύ σύντομα όμως θα γίνουν κανονικό ζευγάρι, κάτι που θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.