google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Maestro: Σπύρος και Αντώνης δίνουν το πρώτο τους φιλί και ταυτόχρονα γροθιά στην ομοφοβία

 


Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης «στήνει» ξανά χωρίς ταμπού μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο ανδρών.

19 χρόνια μετά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στέλνει μήνυμα – καταπέλτη ενάντια στην ομοφοβία και τα συντηρητικά στερεότυπα που καταπίεζαν ανθρώπους εξαιτίας της σεξουαλικότητας. Η αγάπη δεν έχει σύνορα, ούτε φύλο. Η ορατότητα στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων είναι πιο μεγάλη από ποτέ στην κοινωνία και αυτό φυσικά δεν χαρίστηκε, κατακτήθηκε από τους αγώνες συλλογικοτήτων και ανθρώπων που τις στηρίζουν.

Ήταν το 2003 όταν στη σειρά «Κλείσε τα μάτια» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε πρωτοπορήσει, καθώς σκηνοθέτησε το πρώτο gay φιλί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και μυθοπλασίας.

 
 

19 χρόνια μετά μέσα από το «Maestro» ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος θέλει να αναδείξει τον έρωτα, ο οποίος δεν έχει στεγανά. Η σχέση του Σπύρου και του Αντώνη προχωράει και οι δυο νέοι δίνουν το πρώτο τους φιλί στο δάσος. Οι δυο τους είναι δυνατοί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, ειδικά σε μια κλειστή κοινωνία ενός μικρού νησιού.

Οι τηλεθεατές της σειράς «χειροκρότησαν» τους δύο πρωταγωνιστές, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με ελάχιστους να αντιδρούν αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.